Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στη Λαμία: «Μια βόλτα με το mini bus» (Βίντεο & Φώτο)

Μια διαφορετική βόλτα στην πόλη πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λαμιέων, με σύνθημα «Πάμε ΜΑΖΙ παρέα» στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Με το mini bus του Δήμου έστειλαν αρχικά το μήνυμα για την ευρύτερη χρησιμοποίηση των μέσων μαζικής μεταφοράς, ενώ συγχρόνως περνώντας από τις γειτονιές της πόλης είχαν την ευκαιρία να δουν και να καταγράψουν προβλήματα που υπάρχουν στις υποβαθμισμένες συνοικίες της πόλης.

Άλλες δράσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας το Σαββατοκύριακο

Σάββατο 21/9:

11:00 ( Σημείο Εκκίνησης: πλ. Ελευθερίας) : Δράση  «Ζωντανοί δρόμοι», περίπατος των δημοτικών συμβούλων με στόχο την αξιολόγηση των προβλημάτων της πόλης μας (φυσικά εμπόδια, σπασμένα πεζοδρόμια, η παράνομη στάθμευση, η απόρριψη σκουπιδιών κ.λπ.)

Κυριακή 22/9 (Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο)

10:30 ( Σημείο Εκκίνησης: πλ. Λαού): Ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης από τους δημότες, μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και δημοτικούς συμβούλους. Κλείσιμο δρόμων στο κέντρο της πόλης που περικλείεται από τις οδούς Όθωνος, Καραϊσκάκη, Αγνώστου Στρατιώτη, Υψηλάντη, Μακροπούλου, Αχιλλέως, Πατρόκλου, Βενιζέλου, Μπότσαρη, Παπακυριαζή, Θερμοπυλών, Καποδιστρίου και Αμαλίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.