Εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ: Δεν χαρίζουμε τον ιδρώτα μας, δεν χαρίζουμε το αίμα μας…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Με συγκέντρωση διαμαρτυρία το πρωί της Τρίτης στην πλ. Ελευθερίας και πορεία στο κέντρο της Λαμίας  συνέχισαν  τον αγώνα  που έχουν αρχίσει εδώ και 17 μήνες  οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ.   Τη συγκέντρωση στήριζε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας και σωματεία της περιοχής.

«Δεν θα βγούμε έξω από τις δουλειές μας …Δεν χαρίζουμε τον ιδρώτα μας  και το αίμα μας….Είμαστε εδώ και είμαστε όρθιοι να αναμετρηθούμε με την κυβέρνηση  …Να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας » τόνισαν  οι ομιλητές στη συγκέντρωση ενώ παράλληλα  υπογράμμισαν τις δραματικές επιπτώσεις  που θα έχει για την τοπική οικονομία και την χώρα  το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ των 1200 εργαζομένων.

This image has an empty alt attribute; its file name is P5251048-1024x734.jpg

Το κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων  ΛΑΡΚΟ :

Την Τρίτη 25 Μαΐου 2021, με βάση την απόφαση της γενικής συνέλευσης, απεργούμε και απαιτούμε:

  • Διασφάλιση της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ.
  • Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων μας.

Σήμερα κάνοντας παρέμβαση το σωματείο μας στην «προαναγγελία απαιτήσεων», αποτυπώνεται η ζημιά που έχουν κάνει διαχρονικά οι κυβερνήσεις στο εισόδημα μας. τις ζωές μας. στην εργασία μας, στα δικαιώματα μας, στις τοπικές κοινωνίες.

Δεν χαρίζουμε τον ιδρώτα μας, δεν χαρίζουμε το αίμα μας.

Εργοδότη και πολιτικό προϊστάμενο είχαμε το κράτος, τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Συνειδητά απαξίωσαν τη ΛΑΡΚΟ. για να την εκποιήσουν. Το γεγονός ότι ο εργοδότης μας είναι και νομοθέτης, το γεγονός ότι «κόβει και ράβει» τους νόμους όπως θέλει για να βγει «λάδι» η αντεργατική πολιτική του. δεν μας πτοεί 17 μήνες είμαστε στον αγώνα Κόντρα σε όλους και σε όλα φτάσαμε στο τέλος και είμαστε όρθιοι. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

  • Δεν βγαίνουμε από την εργασία μας.
  • Δεν θα τους αφήσουμε να μείνουμε άνεργοι, να χάσουμε τους κόπους μιας ζωής.

Την Τρίτη 25 Μαίου 2021 η κυβέρνηση θα πάρει για ακόμη μία φορά την απάντηση: «οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ δεν το βάζουν κάτω, μαζί τους είναι εργαζόμενοι και σωματεία από όλη τη χώρα».

Δείτε ΦΩΤΟ από τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας

This image has an empty alt attribute; its file name is P5251051-1024x681.jpg

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.