Επαφές για το κυκλοφοριακό και την επισκεψιμότητα στη Λαμία είχε ο Παναγιώτης Στασινός

Σειρά επαφών με θέμα το μεγάλο πρόβλημα του κυκλοφοριακού και της επισκεψιμότητας στη Λαμία είχε αντιπροσωπεία του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας Παναγιώτη Στασινό.

Ετσι συναντήθηκε διαδοχικά με το προεδρείο των Αστικών ΚΤΕΛ Λαμίας, του Συλλόγου Τουριστικού Γραφείων και Λεωφορείων και του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είχαν σχέση με την κυκλοφορία μέσα στη πόλη των μέσων μαζικής μεταφοράς, τον έλεγχο των θέσεων στάθμευσης των ΙΧ αυτοκινήτων ,την διευκόλυνση των τουριστικών λεωφορείων στην προσέγγιση στο κέντρο, την στενή συνεργασία με τον δήμο ,την αναδιάρθρωση των θέσεων στάθμευσης Αστικών και Τουριστικών Λεωφορείων και τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού που έρχεται από άλλους νομούς στη πόλη.

Ο Κος Στασινός δήλωσε πως χρειάζεται άμεση αναδιάρθρωση του κυκλοφοριακού στη Λαμία, διαβούλευση και συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων στις προτεινόμενες λύσεις με συζήτηση στην Επιτροπή Διαβούλευσης και στόχευση για εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

Η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, η ελεγχόμενη έξυπνη στάθμευση, η αποτροπή εισόδου των ΙΧ αυτοκινήτων στο κέντρο, η πεζοδρόμηση και η διευκόλυνση των μέσων μαζικής μεταφοράς θεωρούνται προτεραιότητες για τον συνδυασμό Λαμία στο Κέντρο, συμπλήρωσε.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.