Επίσκεψη της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ στο μπλόκο των αγροτών στην Ανθήλη (βίντεο & φωτορεπορτάζ)

Στο μπλόκο των αγροτών στην Ανθήλη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ και υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενη  από μέλη του συνδυασμού. Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση και η έκφραση συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΟΥ Δ. Δημογιάννης  οι αγρότες βρίσκονται σε κινητοποιήσεις προκειμένου να κάνουν γνωστά τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος. Ο Πρόεδρος του ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΟΥ κάλεσε όλους τους φορείς και πολίτες της Φθιώτιδας σε συμπαράσταση στο κλείσιμο της Εθνικής οδού στο κόμβο της Ανθήλης αύριο Πέμπτη στις 1 το μεσημέρι. 

Επίσης μίλησε και για παραπληροφόρηση όσον αφορά τη θέση των αγροτών σχετικά με το φορολογικό, λέγοντας χαρακτηριστικά :» Εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι οι αγρότες δεν πρέπει να φορολογούνται, εμείς ζητάμε μια δίκαια φορολογία και να γνωρίζουμε που πάνε τα χρήματα από το υστέρημά μας». Ο κ. Δημογιάννης θέλοντας να δώσει το στίγμα του  αγώνα δήλωσε: «Θέλουμε από εδώ να φύγει μια δυνατή φωνή. Αν η κυβέρνηση δεν ακούσει δεν αποχωρούμε από τους δρόμους…. και όπως έχω πει αν δε σπάσεις αυγά δε φτιάχνεις ομελέτα».

Από τη πλευρά της η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Αντωνίου δήλωσε: » Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και να τους διαβεβαιώσουμε για άλλη μια φορά ότι θα είμαστε στο πλευρό τους . Ο Δήμος Λαμίας θα πρέπει συγκεκριμένα να δει πως θα συμβάλει στην ανάπτυξη της αγροτικής περιοχής μας» και δεσμεύτηκε για πρωτοβουλίες μέσα από το εκλογικό πρόγραμμα της  Δημοτικής κίνησης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ προς τη κατεύθυνση αυτή.

αγροτικές

agrotes antoniou -argtotes

 

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.