Εκλογές οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας‏

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 5/12/2013 οι διαδικασίες της εκλογής των συντονιστικών επιτροπών των Οργανώσεων και της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας.

Στην 1η Νομαρχιακή συνδιάσκεψη των αντιπροσώπων από τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1/12/13,εξετάστηκε η πολιτική κατάσταση στο Νομό, εκτιμήθηκαν τα αποτελέσματα της πολιτικής και οργανωτικής δραστηριότητας του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα και τέθηκαν οι κεντρικοί πολιτικοί και  οργανωτικοί στόχοι της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας για την επόμενη διετία, με ιδιαίτερη αναφορά στις εκλογικές μάχες της επόμενης περιόδου.

Από την 1η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας εκλέχτηκε η 17μελής Νομαρχιακή Επιτροπή η οποία αποτελείται από τους:

Βέττα Δημήτρη, Βούλγαρη Αλκιβιάδη, Γιώτα Κώστα, Γκορίτσα Δημήτρη, Γρεβενίτη Θωμά, Καραμέρη Γιάννη, Κολιοφούτη Χριστίνα, Κούτρα Γιάννη, Λέβα Βάσω, Μαργαριτογιάννη Σωτήρη, Μιχαήλ Μαρία, Μιχελή Θανάση, Ξεφλούδα Ελένη, Παρμενοπούλου Χαρά, Πατούλη Γιάννη, Σακελλάρη Βαγγέλη, Σκανδάμη Γλυκερία.

Στο 7μελές συντονιστικό όργανο (γραμματεία) της Νομαρχιακής Επιτροπής εκλέχτηκαν οι:

Γιώτας Κώστας, Γρεβενίτης Θωμάς, Κούτρας Γιάννης, Λέβα Βάσω, Μιχελής Θανάσης, Παρμενοπούλου Χαρά, Σακελλάρης Βαγγέλης, εκ των οποίων ο Σακελλάρης Βαγγέλης και ο Γρεβενίτης Θωμάς εκλέχτηκαν αντίστοιχα στη θέση του συντονιστή και αναπληρωτή συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής .

Στην εκλογική διαδικασία της Οργάνωσης Μελών της Λαμίας εκλέχτηκε 11μελής Συντονιστική Επιτροπή ( γραμματεία) την οποία αποτελούν οι:

Αρναούτογλου Νίκος, Γαληροπούλου Μίνα, Γρεβενίτης Νίκος, Κούτρας Γιάννης, Λέβα Βάσω, Μιχαήλ Μαρία, Ντούσικος Κώστας, Ράπτης Παναγιώτης, Ρόγας Νίκος, Φύκας Ανδρέας, Φυσέκη Ζωή.

Συντονιστής και αναπληρωτής συντονιστής της Συντονιστικής Επιτροπής της οργάνωσης Λαμίας εκλέχτηκαν αντίστοιχα ο Κούτρας Γιάννης και ο Γρεβενίτης Νίκος.

Από το Γραφείο τύπου

                                                                                               

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.