Εκδήλωση αλληλεγγύης προς το δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης στη Λαμία. Συνεχίζεται η συλλογή Φαρμάκων για τη Γάζα

Με την προβολή της ταινίας «ΓΑΖΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ» του Νασίμ Αλάτρας και συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τα θύματα στη Γάζα πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών για τη Λαμία  το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Διάκου εκδήλωση αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης http://altpress.gr/ 

Συγκινητική ήταν η  ανταπόκριση  των συμπολιτών μας  αλλά και φορέων όπως ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Φθιώτιδας για συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού  που θα παραδοθεί στο  Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για να  αποσταλεί στη Γάζα.

Συνεχίζονται οι δολοφονικές επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού  με στόχο τον άμαχο πληθυσμό στη Γάζα και υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε φάρμακα και υλικό στα Νοσοκομεία. Ο Παλαιστινιακός λαός χρειάζεται την αλληλεγγύη όλων μας. Κανείς δεν πρέπει να μένει απαθής στη βαρβαρότητα δίπλα μας.

Δήλωση μέλους της Κίνησης Πολιτών για τη Λαμία

 Όπως αποφασίστηκε από τη συνέλευση της Κίνησης Πολιτών για τη Λαμία  η  συλλογή φαρμάκων με ημερομηνία λήξης τουλάχιστον τους επόμενους έξι μήνες, αντιβιώσεις, ράμματα, γάζες, ορούς, παυσίπονα και άλλα φαρμακευτικά υλικά θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Εθελοντές  της Κίνησης θα βρίσκονται στην πλατεία Πάρκου την Πέμπτη και την Παρασκευή και ώρα 7-9μμ μ  για όσους συμπολίτες μας   επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Να σταματήσουν τώρα οι ισραηλινές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας.

Να αποχωρήσει ο ισραηλινός στρατός κατοχής από τα παλαιστινιακά εδάφη

DSC_1853DSC_1860DSC_1856

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.