Δύο συλλήψεις στη Λαμία, για κλοπή σε τραπεζικό λογαριασμό και επιταγές

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από τραπεζικό λογαριασμό 35χρονης υπηκόου Αλβανίας, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη Λαμία.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ομοεθνών της (πατέρας και υιός), ηλικίας 41 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες (12-12-2014) το μεσημέρι στη Λαμία, ο ένας εκ των δύο δραστών, 18χρονος, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα την 15-07-2014 ο 41χρονος αφαίρεσε χωρίς να γίνει αντιληπτός από την οικία της 35χρονης, μία τραπεζική κάρτα ανάληψης χρημάτων μαζί με τον κωδικό αριθμό αυτής (ΡΙΝ) και στη συνέχεια, υπό την καθοδήγηση του, ο 18χρονος προέβη το χρονικό διάστημα μεταξύ 15/26-07-2014, στην ανάληψη από τον τραπεζικό λογαριασμό της, του χρηματικού ποσού των (1.400) ευρώ.

Την έρευνα και την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Συνελήφθη, χθες (12-12-2014) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερις (4) καταδικαστικές Αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους, πέντε (5) μηνών και δεκατεσσάρων (14) ημερών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή (3.200) ευρώ, για το αδίκημα της κλοπής και παράβαση νομοθεσίας περί επιταγών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.