Δημοπρατείται το Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά στις 12 Μαρτίου

Την δημοπράτηση του Τουριστικού  περιπτέρου του Αγίου Λουκά στις 12 Μαρτίου  ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος προ ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 24/10.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Λαμιέων, εξετάστηκαν  εναλλακτικές λύσεις όπως να λειτουργήσει την επιχείρηση η Κοινωφελής όμως κρίθηκαν  απαγορευτικές για οικονομικούς λόγους. «Εξετάσαμε και ερευνήσαμε και άλλα ενδεχόμενα αναφορικά με την λειτουργία του, όπως για παράδειγμα να το λειτουργήσει η Κοινωφελής Επιχείρηση. Κάτι τέτοιο κρίθηκε απαγορευτικό και για οικονομικούς λόγους μιας και δεν μπορεί να δανειοδοτηθεί για να καλύψει τα έξοδα εργασιών του κτιρίου. Στις 12 Μαρτίου θα προχωρήσουμε σε δημοπράτηση του ακινήτου προς ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του Τουριστικού Περιπτέρου και να λειτουργήσει μέχρι το καλοκαίρι”.

 Επανέλαβε πως η διαδικασία της είσπραξης των οφειλομένων και των δικαιωμάτων  του Δήμου από την προηγούμενη εταιρεία που είχε ενοικιάσει  το ακίνητο  θα συνεχιστεί από την πλευρά του Δήμου . Να σημειωθεί ότι στις  27 Φεβρουαρίου   έχει οριστεί  η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Δήμου για το συγκεκριμένο θέμα.

 Επίσης σε ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Νίκου Σταυρογιάννη για  το αν υπάρχει κάτι νεώτερο αναφορικά με το θέμα της δημιουργίας δομής προσφύγων και μεταναστών στο Δήμο Λαμιέων ο κ. Καραϊσκος απάντησε ότι δεν έχει καμιά νεώτερη ενημέρωση από το Υπουργείο. Απο την πλευρά μα, καταθέσαμε τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου  και τις προτάσεις μας αλλά δεν έχουμε  μέχρι τώρα κάποια  ενημέρωση, πρόσθεσε.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.