Δηλώσεις του Π. Καμμένου στη Λαμία- Ανακοίνωση του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ. στη Φθιώτιδα

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ Νικόλαο στο Επισκοπείο πραγματοποίησε  ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος  στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας περνώντας από τη Λαμία σήμερα το μεσημέρι (7/9).

Κατά τη συνάντηση  που έγινε σε πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, οι δύο άντρες συζήτησαν για αρκετή ώρα θέματα που άπτονται της εκκλησίας αλλά και της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Μέτα το πέρας της συνάντησης ο κκ. Νικόλαος σε δηλώσεις του είπε ότι έλαβε ικανοποιητικές απαντήσεις τόσο σε θέματα που αφορούν τη Μητρόπολη αλλά και την Εκκλησία, αφού ο κ. Καμμένος έχει αποδείξει ότι είναι άνθρωπος που αγαπά την εκκλησία και την πατρίδα του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Από τη πλευρά του ο κ. Καμμένος τόνισε ότι  οι ΑΝΕΛ θα προασπίσουν με κάθε τρόπο την συνταγματική επιταγή του άρρηκτου δεσμού της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό. Επίσης,ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε  ότι γνωρίζοντας το κοινωνικό έργο της εκκλησίας ειδικά σε εποχή κρίσης, θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου η εκκλησία να συνεχίσει να είναι σε θέση να προσφέρει.

Στη συνέχεια εξερχόμενος από το Επισκοπείο σε δηλώσεις του προς τα τοπικά ΜΜΕ ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι ΑΝΕΛ θα είναι μέσα στη βουλή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι  «μέσα από τη Βουλή θα είμαστε ανυποχώρητοι και δεν θα σταματήσουμε τη μάχη κατά της διαπλοκής¨». Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ διέψευσε τις φήμες που όπως είπε κυκλοφορούσαν σε διάφορα sites για κλείσιμο του στρατοπέδου ΚΕΥΠ στη Λαμία. Επίσης ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η  κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτούς τους 7 μήνες ήταν  ειλικρινής και θα συνεχίσει μετά τις εκλογές, ενώ εξαπέλυσε σκληρή κριτική στην ΝΔ λέγοντας ότι ο κ. Μειμαράκης απέτυχε να αποβάλει τα ακροδεξιά βαρίδια μέσα στο κόμμα που είναι υβριστές του αείμνηστου Κων/νου Καραμαλή. Τέλος, ο κ. Καμμένος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ για τη Φθιώτιδα. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο πρώην βουλευτής του κόμματος Θεόδωρος Χειμάρας.


 

Το ψηφοδέλτιο ΑΝΕΛ Ν. Φθ/δας για τις Εκλογές τις 20/9/2015 απαρτίζουν οι παρακάτω:

ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Πρώην Βουλευτής, Μέλος Δ.Σ. ΛΑΡΚΟ,
Στρατιωτικός Ε.Α.
ΔΕΛΗΚΟΥΡΑ ΧΑΡΟΥΛΑ Ιδιωτική Υπάλληλος.
ΤΣΑΠΗ ΕΛΛΗΣΑΒΕΤ Ευρωπαιολόγος.
ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αναλυτής Πληρ. Συστημάτων.
ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Οδοντίατρος.
ΠΕΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Πρώην Αντιδήμαρχος ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ,  Ασφ. Εργ/μενων & Εγκ/σεων ΛΑΡΚΟ.
ΨΑΡΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Επιχειρηματίας

DSC_0659

DSC_0632 DSC_0642 DSC_0643  kamenos kamenos2 kamenos3

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.