Δεν έχει κλείσει η επιλογή Αντιπ/ρχη Φθιώτιδας στο ΣΥΡΙΖΑ- Δεν θα δεχτούμε τετελεσμένα, διαμηνύουν στελέχη του κόμματος

«Οι εσωκομματικές διαδικασίες για την  επιλογή  αντιπεριφερειάρχη  δεν έχουν ολοκληρωθεί και σε κάθε περίπτωση δεν θα δεχτούμε τετελεσμένα»  διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση  στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας με αφορμή  δημοσιεύματα του τοπικού τύπου  για  επίτευξη συμφωνίας  μεταξύ του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Βαγγέλη Αποστόλου με τον Δ. Τιμπλαλέξη και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες αν και υπήρξαν μεμονωμένες προτάσεις και αυτοπροτάσεις για συμμετοχή πρώην νομαρχιακών συμβούλων του  συνδυασμού  του Κλέαρχου Περγαντά στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ , αυτές δεν μπορούν να προχωρήσουν γιατί συναντούν την αντίθεση των μελών του κόμματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι τέτοιες προτάσεις δεν βρήκαν υποστηρικτές  ούτε στη συνεδρίαση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας ούτε στη χθεσινή Γενική Συνέλευση των Μελών της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ  Λαμίας.

Όπως τονίστηκε στη Γ.Σ., σε καμιά περίπτωση δεν θα γίνουν αποδεκτά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ άτομα που υπηρέτησαν πολιτικές του μνημονίου και τον Καλλικράτη . Παράλληλα κατατέθηκαν προτάσεις  για αξιόλογα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  που μπορούν να  επιλεγούν για τη θέση του Αντιπεριφεριάρχη Φθιώτιδας  και τη στελέχωση του ψηφοδελτίου  τα οποία μπορούν να συσπειρώσουν το κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και την κοινωνία  και να δώσουν με επιτυχία την εκλογική μάχη.

Σύμφωνα με τις εσωκομματικές διαδικασίες που προκρίθηκαν οι  τελικές προτάσεις  για την επιλογή των υποψήφιων Αντιπερειφερειαρχών σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς  οι οποίες θα πρέπει στη συνέχεια να εγκριθούν   από τις ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.