Δήλωση υποψηφιότητας Νίκου Παρμενόπουλου με την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Νίκος Παρμενόπουλος- Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμίας με την «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ» και  Υποψήφια Δήμαρχο την Μαρία Αντωνίου- Σιούτα

Δημοσιογράφος με  Πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία και τα  ΜΜΕ.  Μέλος της Γραμματείας της «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ  ΛΑΜΙΑ»

E-mail: nikosparm@hotmail.com

                                                                                                                Λαμία, Απρίλιος 2014

Αγαπητές φίλες και  αγαπητοί φίλοι,

Σε μια περίοδο που η κοινωνία δέχεται ολομέτωπη επίθεση από τις  μνημονιακές πολιτικές, η Τοπική Αυτοδιοίκηση  ασφυκτιά από τη δραματική μείωση των θεσμοθετημένων πόρων της και  από το γραφειοκρατικό και αντιδημοκρατικό μόρφωμα  του «Καλλικράτη» αδυνατώντας να καλύψει βασικές λειτουργικές δαπάνες. Όταν  τα δημόσια αγαθά μετατρέπονται σε εμπόρευμα και  τα προβλήματα στη πόλη μας  συνεχίζουν να συσσωρεύονται σαν αποτέλεσμα της  πολύχρονης μικροπολιτικής διαχείρισης του Δήμου Λαμίας από μια  δημοτική  αρχή που εφαρμόζει απρόσκοπτα την  μνημονιακή πολιτική  και απέχει από αγώνες και διεκδικήσεις  κανείς συμπολίτης μας δεν μπορεί  να μένει παθητικός θεατής. Ιδιαίτερα οι  νέοι άνθρωποι  έχουμε  υποχρέωση να νικήσουμε την  ηττοπάθεια και να αγωνιστούμε    για να αλλάξουμε  το γκρίζο στη ζωή και την πόλη μας.   

Στην κρίσιμη μάχη των Αυτοδιοικητικών εκλογών  του Μαΐου συμμετέχω  σαν  υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμίας  με την «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ»  και υποψήφια Δήμαρχο  την Μαρία Αντωνίου –Σιούτα. Μια δημοτική παράταξη  που έχει αποδείξει  με τη 8χρονη  παρουσία της στο δημοτικό συμβούλιο, με  τις κινηματικές δράσεις   και το  πρόγραμμα της ότι μπορεί να εγγυηθεί την ΑΝΑΤΡΟΠΗ που χρειάζεται ο Δήμος Λαμίας .

 Στηρίζοντας τη συλλογική προσπάθεια της «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ» δεσμεύομαι να αγωνιστώ :

-Για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση μπροστάρη στους κοινωνικούς αγώνες και  διεκδικητική  απέναντι στην κεντρική εξουσία η οποία  θα οργανώνει  αντιστάσεις, θα μάχεται φασιστικές και ρατσιστικές πρακτικές, θα λειτουργεί σαν ανάχωμα απέναντι στην κοινωνική  καταστροφή,  θα   αντιστέκεται στην ιδιωτικοποίηση των  δημοτικών υπηρεσιών και το ξεπούλημα της  δημόσιας περιουσίας.

-Για μια Δημοτική Αρχή  που  θα λειτουργεί  με δημοκρατία,  αξιοκρατία, θα ενθαρρύνει τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, θα σέβεται τη λειτουργία του Δημοτικού συμβουλίου και θα αναβαθμίσει  το ρόλο των Τοπικών συμβουλίων.  Θα διαχειρίζεται ορθολογικά και με διαφάνεια τα οικονομικά του Δήμου, θα  δίνει προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική, θα προωθεί  τον πολιτισμό, τον  μαζικό αθλητισμό, θα προστατεύει το περιβάλλον, θα σέβεται την αισθητική και τους ελεύθερους χώρους  της πόλης μας, θα αναδεικνύει την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και θα δίνει δυνατότητες  στους νέους ανθρώπους να ζήσουν  και να εργαστούν με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ στο τόπο τους.

Για μια πόλη στην οποία αξίζει να ζεις και όχι απλά να επιβιώνεις!

       Με εκτίμηση

        Νίκος Παρμενόπουλος

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.