Γιώργος Δελαστίκ: «Οι ευρωεκλογές θα είναι καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων» (βίντεο & φωτορεπορτάζ)

Το αυτοδιοικητικό σχήμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις Περιφερειακές εκλογές «Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα» διοργάνωσε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση στη Λαμία με θέμα «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: Η ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ», την Τετάρτη 2 Απριλίου , στην αίθουσα του ΤΕΕ Ανατολικής Στερέας. 

Προσκεκλημένος στην εκδήλωση ήταν ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και διευθυντής της εφημερίδας ΠΡΙΝ, Γιώργος Δελαστίκ ο οποίος θα είναι και υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Τον Γ. Δελεαστίκ προλόγισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Βασίλης Ζούμπος και ο χωρικός υποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης Χρόνης Βάρσος  οι οποίοι τόνισαν πως δεν υπάρχει πτυχή της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου που να μην έχει ρημάξει από τη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ . Γι αυτό το λόγο η Αριστερή Παρέμβαση θεωρεί πως η μάχη των επερχόμενων εκλογών είναι μια κεντρική πολιτική μάχη ενάντια στην κυβέρνηση, την τρόικα και την πολιτική τους.

Σε δηλώσεις  του  ο Γ. Δελαστίκ τόνισε τη σημασία των φετινών ευρωεκλογών τόσο  για την  Ελλάδα όσο και την Ευρώπη. Ειδικότερα,για την επίδραση του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών για τις εξελίξεις στη χώρα μας  είπε: «Νομίζω ότι είμαστε στις παραμονές πολύ σοβαρών πολιτικών εξελίξεων. Οι ευρωεκλογές του Μαΐου θα οδηγήσουν μέσα στο καλοκαίρι σε βουλευτικές εκλογές και θα οδηγηθούμε σε αλλαγή κυβέρνησης πολύ νωρίτερα από ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις».  Παράλληλα εξέφρασε τη γνώμη ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις φετινές ευρωεκλογές είναι περισσότερο από ποτέ πολύ κοντά στο να κερδίσει μια έδρα στο ευρωκοινοβούλιο.  

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Γιώργου Δελαστίκ

DSC_0759 DSC_0771 DSC_0773

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.