Γενική Απεργία Πέμπτη 12 Νοέμβρη: Φτάνει πια! Όλοι στους δρόμους του αγώνα!

Φωτογραφία αρχείου

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται να σημειώσει η Γενική Απεργία και οι κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα της Πέμπτης (12/11) τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.  Σωματεία και Ομοσπονδίες δουλεύουν εντατικά για την επιτυχία της απεργίας,  με σκοπό την ανατροπή   των  μνημονιακών αντεργατικών μέτρων που  στηρίζονται από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση  σε  όλους τους τομείς: ασφαλιστικό, συντάξεις, εργασιακές σχέσεις, φορολεηλασία, πλειστηριασμοί.

  Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονίσουμε ότι στη Γενική απεργία της Πέμπτης εκτός της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και  πρωτοβλάθμια συνδικάτα συμμετέχουν όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σειρά από επαγγελματικές οργανώσεις  ενώ το παρόν στις απεργιακές συγκεντρώσεις θα δώσουν και αντιπροσωπείες αγροτών και κτηνοτρόφων και η νεολαία, μαθητές και φοιτητές.

Στη Λαμία σε συγκέντρωση στην πλατεία Διάκου στις 12 το μεσημέρι και πορεία καλούν το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, το Νομ Τμήμα Φθιώτιδας ΑΔΕΔΥ, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Φθιώτιδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας,  το Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ), η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ, το Μ-Λ ΚΚΕ Φθιώτιδας αλλά και το τμήμα Εργατικής Πολιτικής  του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας

Το ΠΑΜΕ Φθιώτιδας και πρωτοβάθμια σωματεία, ο Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ Λαμίας, οι αγροτικοί Σύλλογοι της ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ και Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ καλούν  σε συγκέντρωση και πορεία στην πλ. Πάρκου στις 10,30 π.μ.

 Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φθιώτιδας και η Συσπείρωση-Πρωτοβουλία Αριστερών Μηχανικών Αν.Στερεάς καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στις 10,30 π.μ.

Όλοι στη Γενική Απεργία στις 12 Νοέμβρη

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.