Βρέθηκε τούνελ βάθους10 μ. στις φυλακές Δομοκού!

Ολόκληρο τούνελ βάθους δέκα (!) μέτρων είχαν καταφέρει να σκάψουν κάτω από τα πλακάκια στο λουτρό του κελιού τους, στην πτέρυγα Α2 των φυλακών Δομοκού, δυο αλλοδαποί κρατούμενοι που έσκαβαν -άγνωστο για πόσο καιρό- κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων!

Η απόπειρα απόδρασης αποκαλύφθηκε στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έκαναν έλεγχο στα κελιά και σε αυτό που κρατούνται ένας Αλβανός και ένας Πακιστανός, ανακάλυψαν μια τρύπα με διάμετρο 0,50 εκατοστών που οδηγούσε στο τούνελ το οποίο ξεκινούσε πίσω από το μπάνιο.

Στη φυλακή κλήθηκε η 7η ΕΜΑΚ που διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ερευνηθεί σε όλο του το βάθος το τούνελ και να εξακριβωθεί πώς έκρυβαν τα μπάζα οι δυο κρατούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν ήδη σε άλλη πτέρυγα. Ο εξωτερικός χώρος των φυλακών έχει αποκλειστεί από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ επί τόπου βρίσκεται και η Ασφάλεια με συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA το τούνελ βάθους 10 μέτρων είχε σκαφτεί στο κελί 18 της πτέρυγας Α2. Στη συγκεκριμένη πτέρυγα κρατείται το πρωτοπαλίκαρο του νούμερο ένα καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα, Αλκέτ Ριζάι. Ο Αλβανός βαρυποινίτης κατά το παρελθόν είχε καταφέρει να αποδράσει δύο φορές με ελικόπτερο.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.