Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του γνωστός επαγγελματίας από τη Λαμία

Έφυγε το μεσημέρι της Κυριακής  ένας  γνωστός   56χρονος Λαμιώτης Σάκης Παπαθανασίου που διατηρούσε κατάστημα ηλεκτρονικών. Ξεκίνησε να πάει στο γιατρό, αλλά δυστυχώς η καρδιά του τον πρόδωσε και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητο του στο δρόμο Παύλιανης -Λαμίας.

Η κηδεία του Σάκη Παπαθανασίου θα γίνει την Τρίτη στις 4:00΄ το απόγευμα στο Μοσχοχώρι Λαμίας. Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού«.

Ο άτυχος άντρας είχε εξοχικό σπίτι στην Παύλιανη και  συχνά πήγαινε με τη γυναίκα και το γιο του  για Σαββατοκύριακο. Αυτή τη φορά  πήγε  μόνος του.  Γύρω στις 12.00 βρίσκονταν σε καφενείο με  φίλους όταν  αισθάνθηκε κάποια δυσφορία και είπε στην παρέα του  ότι επιστρέφει για την Λαμία. Δεν πρόλαβε ομως να πάει ούτε 3-4 χιλιόμετρα μακριά  από την Παύλιανη και έκανε στην άκρη το αυτοκίνητο του και έπεσε πάνω στο τιμόνι νεκρός. Στη θέση αυτή τον βρήκε  λίγο αργότερα   διερχόμενος οδηγός που ανέβαινε προς την  Παύλιανη. Προσπάθησε να του παρέχει πρώτες βοήθειες  και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά όταν έφτασαν οι διασώστες απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία γιατί ήταν πολύ αγαπητός άνθρωπος, διατηρούσε κατάστημα ηλεκτρονικών στην οδό Καποδιστρίου ενώ ήταν  από  τους πρώτους  «πειρατικούς» ραδιοερασιτέχνες στην πόλη της Λαμίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.