Βασίλης Κυριακάκης: Διεκδικούμε τον Δήμο … Στηριζόμαστε στο λαό!

Tην παρουσίαση του συνδυασμού του “Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία” και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών για το Δήμο Λαμιέων, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Κυριακάκης.

“Στις 26 Μάη αφήνουμε πίσω μας το παλιό αποτυχημένο μοντέλο διοίκησης του Δήμου. Λέμε ΌΧΙ στην υποταγή και το ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας. Όχι στην αδιαφάνεια και έλλειψη δημοκρατίας. Όχι στην παραπέρα υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας”, τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε: “Σήμερα φιλοδοξούμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω και να διεκδικήσουμε τον Δήμο, αλλά δεν θέλουμε να καθίσουμε στην καρέκλα του δημάρχου και του αντιδημάρχου για να αναπαράγουμε το πελατειακό σύστημα εξουσίας με κύριο αυτοσκοπό να ξαναεκλεγούμε στην καρέκλα της εξουσίας. Άλλωστε το δείξαμε στην πράξη όταν χρειάστηκε ότι δεν μας ταιριάζει η καρέκλα της εξουσίας”.

“Στις πρώτες θέσεις αυτής της αίθουσας δεν κάθονται βουλευτές και εκλογικοί παράγοντες. Δεν περιοδεύουν για εμάς βουλευτές και παράγοντες. Κάθονται οι υποψήφιοι μας και εκπροσωποι μαζικών φορέων του δήμου. Δεν ελεγχόμαστε και δεν απολογούμαστε σε κομματικούς μηχανισμούς”, τόνισε με έμφαση ο Βασίλης Κυριακάκης.

Κλείνοντας την ομιλία του είπε: «Καλώ τους πολίτες της Λαμίας με την ψήφο τους στις 26 του Μάη να αλλάξουν την τύχη αυτής της πόλης»

Μετά το πέρας της ομιλίας του ανακοίνωσε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Δείτε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ΕΔΩ!

Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η “Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία”: “Ευχαριστούμε θερμά τους δημότες της πόλης μας για την αθρόα προσέλευσή τους και τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στην πρόταση της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία και στους υποψηφίους ώστε να δώσουμε στη Λαμία τη θέση που της αξίζει. Οι υποψήφιοί μας στο επόμενο διάστημα θα στείλουν δυναμικά το μήνυμα ανατροπής σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πολίτη του Δήμου Λαμίας. Η λίστα υποψηφίων του συνδυασμού μας παραμένει ανοικτή σε κάθε ενεργό συμπολίτη μας που θέλει να πορευτεί μαζί μας σ’ αυτό τον ωραίο αγώνα. Μαζί με τους δημότες αλλάζουμε το Δήμο μας, αλλάζουμε τη ζωή μας! Διεκδικούμε μια πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο για το μέλλον που μας αξίζει”!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.