Βάφτιση θανάτου στα Άσπρα Σπίτια. Ένας νεκρός μετά τη μαζική δηλητηρίαση στο γεύμα.

Σοκ προκαλεί ή είδηση της μαζικής δηλητηρίασης σε τραπέζι μετά από βαφτίσια, στην παραλία Διστόμου  (Ασπρα Σπίτια)  Βοιωτίας το περασμένο  Σάββατο.  38 καλεσμένοι κατέληξαν στο νοσοκομείο με βαριάς μορφής εμπύρετη γαστρεντερίτιδα.

Δυστυχώς η εξέλιξη της υπόθεσης ήταν δραματική. Σύμφωνα με το www.lamiareport.gr,  ένας άνδρας 55 χρόνων κατέληξε και δύο ακόμη άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι  θείος του μωρού που βαπτίζονταν  Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να κινδύνεψε και ο 23χρονος γιος του θύματος, ο οποίος νοσηλεύεται  σε νοσοκομείο της Αθήνας!

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται και ένας γνωστός οδοντίατρος της πόλης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο μοιραίο τραπέζι μαζί με τη γυναίκα του.

Ακόμη δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά πόσα είναι τα θύματα από το  «τραπέζι»  αφού οι καλεσμένοι είναι από διάφορες περιοχές της χώρας και τα συμπτώματα οι περισσότεροι τα παρουσίασαν το πρωί της Κυριακής. Εικάζεται ότι η γαστρεντεριδα προκλήθηκε  από σαλμονέλα  στο γεύμα που καταναλώθηκε. Στις υπηρεσίες της Βοιωτίας έχει σημάνει συναγερμός και γίνονται έρευνες για να βρεθεί σε ποιο προϊόν υπήρχε η σαλμονέλα και ποιος ευθύνεται γι’ αυτό. Ο προμηθευτής ή το κατάστημα;

Κάποιοι από τους καλεσμένους κάνουν λόγο για το τυρί, αφού όλοι όσοι αρρώστησαν είχαν φάει «φέτα» , ενώ αυτοί που δεν έφαγαν τυρί φέτα δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα. Ωστόσο όλα αυτά είναι ακόμα υπό διερεύνηση και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς συνέβη.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.