Α1 πόλο Ανδρών: Πανιώνιος-Νηρέας 5-0 μετά την αποχή των παικτών της ομάδας της Λαμίας

Η αποχή των παικτών του Νηρέα Λαμίας από τον αγώνα με τον Πανιώνιο ήταν το γεγονός που επισκίασε την 4η αγωνιστική  πόλο στην Α1 Ανδρών.

Οι αθλητές της ομάδας από τη Φθιώτιδα έκαναν πράξη την απειλή τους και δεν αγωνίστηκαν, καθώς  η διοίκηση δεν τήρησε τις υποσχέσεις της για καταβολή των οφειλόμενων ποσών.

Στην πισίνα της Νέας Σμύρνης εμφανίστηκαν για λίγο κάποιοι παίκτες πριν από την έναρξη, αλλά στη συνέχεια αναχώρησαν, ενώ παρέμεινε μόνο ο προπονητής τους, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος ο αγώνας κατακυρώνεται με 5-0 τέρματα υπέρ του Πανιωνίου, ενώ αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον Νηρέα Λαμίας.

Αυτή είναι η  τύχη του ΝΗΡΕΑ Λαμίας που αφού έκανε υπερήφανη την πόλη της Λαμίας και τους κάθε λογής τοπικούς παράγοντες  την περασμένη χρονιά με τις επιτυχίες του στη συνέχεια αφέθηκε στην τύχη του. Περιπλανώμενοι  σε αναζήτηση πισίνας και απλήρωτοι οι παίκτες του ΝΗΡΕΑ  προχώρησαν σε αποχή με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της ομάδας. Και δεν φαίνεται να συγκινείται κανείς!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.