Αποκάλυψη-σοκ για διπλοθεσίτη περιφερειακό σύμβουλο και στέλεχος της ΑΝ.ΔΙΑ

Αποκάλυψη –βόμβα έκανε στη  γενική συνέλευση του ΕΒΕ Φθιώτιδας, ο Λεωνίδας Μολιώτης, ο οποίος εκπροσωπεί το  Επιμελητηριο στο ΔΣ της αναπτυξιακής –διαχειριστική εταιρείας προγραμμάτων ΑΝΔΙΑ η οποία λειτουργεί κάτω από την ομπρέλλα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας! Οπως κατήγγειλε ο κ. Μολιώτης ο Διευθυνων Σύμβουλος της ΑΝΔΙΑ και περιφερειακός σύμβουλος  Βοιωτίας με τον συνδυασμό του κ. Περγαντά Λουκάς Καράτζαλης διόρισε τον εαυτό του Γενικό Διευθυντή στην εταιρεία ενώ ταυτόχρονα είναι και μόνιμος υπάλληλος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!

Ετσι σύμφωνα με την καταγγελία  του κ. Μολιώτη ο οποίος αρνήθηκε να εγκρίνει τον οικονομικό απολογισμό της ΑΝΔΙΑ, ο  διπλοθεσίτης Λουκάς Καράτζαλης  αμείβεται πέρα από το μισθό του με ποσό 3.500 περίπου το μήνα  καταλαμβάνοντας μια  υπεύθυνη θέση χωρίς κανένα αξιοκρατικό κριτήριο τη στιγμή που νέοι με πτυχία και προσόντα φεύγουν στο εξωτερικό ή είναι άνεργοι.

 Η αποκάλυψη  αυτή προκάλεσε αίσθηση και εύλογα είναι τα ερωτήματα για τις πολιτικές, νομικές και ηθικές ευθύνες όσων γνώριζαν ή έπρεπε να γνωρίζουν και έκαναν τα «στραβα μάτια» ότι ο παραπάνω υπάλληλος με τους παχυλούς μισθούς είναι διπλοθεσίτης.

Και φυσικά,καθώς το λόγο έχει πλέον ο Εισαγγελέας οι αποκαλύψεις αγγίζουν τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας  Κλέαρχο Περγαντά του οποίου υπάλληλος και περιφερειακός σύμβουλος ήταν ο κ. Καράτζαλης…

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.