Απεργιακή κινητοποίηση στα Ιχθυοτροφεία «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες» στην Τραγάνα

Οι απεργοί εργαζόμενοι στον ιχθυογεννητικό σταθμό Τραγάνας του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ σε συγκέντρωση διεκδικώντας κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας να πληρωθούν τα δεδουλευμένα μηνών και να επαναπροσληφθούν εργαζόμενοι συνάδελφοί τους, που απολύθηκαν το τελευταίο διάστημα εκδικητικά για την δράση τους.

20150121_081738[1]

Ανακοίνωση Σωματείου Γάλακτος και Τροφίμων Φθιώτιδας προς τη Διοίκηση  της εταιρείας

Κύριοι

 Όπως σας κοινοποιήσαμε χθες, σήμερα πραγματοποιούμε την 24ωρη απεργία. Σας ξανατονίζουμε ότι απεργούμε λόγω της μη καταβολής δεδουλευμένων μηνών και λόγω των απαράδεκτων  και καταχρηστικών απολύσεων που κάνατε το προηγούμενο διάστημα σε πρωτοπόρους αγωνιστές.

 Επειδή μέχρι στιγμής δεν έχετε δώσει καμιά απάντηση στα αιτήματα μας και εφόσον δεν μας απαντήσετε  μέχρι το τέλος της σημερινής μέρας, σας ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις μέχρι να δικαιωθούν τα αιτήματα μας.

 Σε κάθε περίπτωση εμείς με το προσωπικό ασφαλείας που διαθέτουμε προστατεύουμε τις εγκαταστάσεις και την παραγωγή παρότι η παραγωγική μονάδα πάχυνσης στη Λάρυμνα έχει κλείσει με ευθύνη σας και εκτελούμε παραγωγική διαδικασία χωρίς τις απαραίτητες υποδομές.

 Επομένως , οτιδήποτε  επιζήμιο  και αν συμβεί  στην παραγωγική διαδικασία θα είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.