Απάντηση από το Συμβούλιο του ΤΕΙ Στερεάς στον πρόεδρο Αναστασίου

Διευκρινίσεις απέναντι σε όσα τους καταλογίζει ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Λαμίας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!), δίνουν τα μέλη του Συμβουλίου του Ιδρύματος, μετά τη δημοσιοποίηση των εγγράφων από τον πρώτο και τις καταγγελίες του ότι δεν παίρνουν αποφάσεις με αντίκτυπο στη μη δυνατή λειτουργία του.

Σε ανακοίνωση που έστειλε την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Φίλιππος Σωτηρόπουλος (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ!) το Συμβούλιο του ΤΕΙ διαψεύδει  τους ισχυρισμούς της Διοίκησης  Αναστασίου  για εσκεμμένες καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων παραθέτοντας μια σειρά από ανακρίβειες. 

 Κατ΄αρχάς διαψεύδει ότι πρόκειται για κοινή  συνεδρίαση Συνέλευσης- Συμβουλίου, αφού το Συμβούλιο δεν  προσήλθε για λόγους αυθαίρετης και μη νόμιμης σύγκλισης. Ειδικά για την 4η τροποποίηση του προϋπολογισμού αναφέρει ότι εγκρίθηκε από 29/12/2014 και δεν έτυχε της απαραίτητης προώθησης από το ΤΕΙ. Επίσης για το θέμα των Αναπληρωτών ρίχνει την ευθύνη στον κ. Αναστασίου για τον ασυνήθιστα υψηλό αριθμό που προτείνει.

Τέλος,  το Συμβούλιο του Ιδρύματος καλεί τη διοίκηση Αναστασίου για την «κατάρτιση οργανισμού και τη σύνταξη τετραετούς Ακαδημαϊκού Αναπτυξιακού Προγραμματισμού του Ιδρύματος προκειμένου να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην εγνωσμένη ανωτατοποίηση του ΤΕΙ Στερεάς προς εκπλήρωση της αποστολής μας».

 Είναι φανερό ότι τα προβλήματα Διοίκησης στο ΤΕΙ Στερεάς παραμένουν και η  αντιπαράθεση στα δύο ξεχωριστά αιρετά όργανα που  διοικούν το ίδρυμα συνεχίζεται και μετά την εκλογή του κ. Αναστασίου, με δυστυχώς απρόβλεπτες συνέπειες στη λειτουργία του ΤΕΙ Στερεάς.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.