Ανακοινώθηκε η «Lamia Expo» από 23-28 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ΠΕΛ

Την Τρίτη 5 Ιουλίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Λαμιέων, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου για την ανακοίνωση της έκθεσης Lamia Expo που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας .

Η οργάνωση της έκθεσης Lamia Expo θα γίνει  σε συνεργασία με την εταιρία Pro Expo που έχει  εμπειρία την οργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και events.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν οι αρμόδιοι φορείς και εκπρόσωποι της διοργάνωσης, αναδείχθηκε η ξεκάθαρη στόχευση, ώστε  η πρώτη «Lamia Expo 2022» να αποτελέσει  τη σημαντικότερη έκθεση της κεντρικής Ελλάδος, πόλο έλξης για τον εσωτερικό επαγγελματικό τουρισμό με μια σύγχρονη ματιά.

Στην έκθεση LAMIA EXPO  που έχει ως σύνθημα «Όλη η Στερεά Ελλάδα σε μια Έκθεση», θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις πολιτιστικές, ενημερωτικές, γαστρονομίας κλπ, όλες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Τη συνέντευξη τύπου έδωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Πρόεδρος του Φορέα Π.Ε.Λ. Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α., κ. Κωστόπουλος Λεωνίδας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας, Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος & Πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιτωτίας, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης & ο υπεύθυνος της διοργανώτριας εταιρίας Pro Expo, κ. Άγγελος Καραμπίκας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.