Αναγνωρίστηκε ο νεαρός που βρέθηκε πνιγμένος στην Στυλίδα

Έπειτα από μία εβδομάδα ερευνών ταυτοποιήθηκε τελικά το πτώμα του νεαρού άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στη θάλασσα στην περιοχή «Καλόγηρος» στη Στυλίδα .

Πρόκειται για έναν 20χρονο Βούλγαρο, ο οποίος διέμενε     με την οικογένεια του και εργάζονταν σε κτήματα στην περιοχή Γραμμένης του Δήμου Μακρακώμης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος είχε πάει για μπάνιο μαζί με άλλους ομοεθνείς του στην παραλία  του Καραβόμυλου. Οπως υποστηρίζουν οι φίλοι του , ο άτυχος νέος  απομακρύνθηκε από τους άλλους  για να κολυμπήσει. και όταν  δεν γύρισε  υπέθεσαν ότι είχε επιστρέψει στο χωριό.Οταν διαπίστωσαν ότι έλλειπε τον αναζήτησαν στο ίδιο σημείο αλλά δεν τον βρήκαν. Δεν ανέφεραν την εξαφάνιση στην Αστυνομία γιατί υπέθεσαν ότι  είχε επιστρέψει στη Βουλγαρία

Χτες το  πρωί οι συγγενείς του νεκρού επισκέφθηκαν το λιμεναρχείο όπου τους επιδείχθηκαν φωτογραφίες  του 20χρονου  και έτσι αναγνωρίστηκε η ταυτότητα του.

Να θυμίσουμε ότι το πτώμα του 20χρονου βρεθηκε την περασμένη Δευτέρα να επιπλέει στη θάλασσα στη θέση » Καλόγηρος » στη Στυλίδα. Φορούσε μια σκούρα βερμούδα και ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο. Το πιθανότερο σενάριο είναι  να χτύπησε κάνοντας βουτιά στη θάλασσα, να έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια να πνίγηκε. 

Την υπόθεση πάντως  εξετάζουν προσεχτικά οι Λιμενικές Αρχές και η Αστυνομία, αφού υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, ωστόσο βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης  ενώ αναμένονται και οι ιστολογικές εξετάσεις.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.