Αιματηρή συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Δομοκού με ένα νεκρό και ένα τραυματία

Ένα ακόμα αιματηρό περιστατικό στις φυλακές Δομοκού  μεταξύ κρατουμένων με τραγική κατάληξη ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις κρατούμενοι Ελληνικής καταγωγής οι οποίοι  έμεναν στο ίδιο κελί  τα ξημερώματα συνεπλάκησαν  μεταξύ τους για άγνωστη αιτία. Κατά τη διάρκεια του καυγά  ο 48χρονος κρατούμενος που  ήταν καταδικασμένος σε ισόβια για ανθρωποκτονία επιτέθηκε  με σπασμένο γιαλί στον 32χρονο συγκατηγορούμενο του και του έκοψε την καρωτίδα με αποτέλεσμα να πεθάνει από αιμοραγία. Στη συνέχεια τραυμάτισε τον άλλο συγκρατούμενο στην κοιλιά ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατασταση  στο Νοσοκομείο Λαμίας . Η τραγική ειρωνεία  είναι ότι το θύμα που  είχε καταδικαστεί για ληστεία επρόκειτο να αποφυλακιστεί σύντομα.

Ο 48χρονος ισοβίτης  συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα Λαμίας ενώ  η  αστυνομία διερευνά τα αίτια για το αιματηρό περιστατικό. Στις φυλακές Δομοκού επικρατεί αναστάτωση καθώς για άλλη μια φορά με δραματικό τρόπο έρχονται στην επιφάνεια τα  σοβαρά προβλήματα της έλλειψης προσωπικού και των  συνθηκών  κράτησης στις φυλακές Δομοκού.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.