Αθρόες συλλήψεις για ναρκωτικά σε Φθιώτιδα και Στερεά Ελλάδα

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο για  συλλήψεις για ναρκωτικά τα τελευταία 24ωρα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Σύλληψη 58χρονου για  χασίς και οπλοχρησία στις Λιβανάτες Φθιώτιδας

Συνελήφθη, προχθές (22-07-2017), πρώτες πρωινές ώρες, στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 56χρονος Ελληνες, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 56χρονος εντοπίσθηκε να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

  • (58,5) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • (2) κινητά τηλέφωνα με τις κάρτες sim,
  • το χρηματικό ποσό των (1.300) ευρώ και
  • το χρηματικό ποσό των (3.600) Δολαρίων Η.Π.Α.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, προχθές το πρωί στην οικία του, στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

  • (977,7) συνολικά γραμμάρια κάνναβης,
  • (4) φυτά κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους έως (82) εκατοστών,
  • (1) αυτόματο πιστόλι με τη γεμιστήρα του,
  • (53) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, καθώς και
  • μεταλλικός τρίφτης κάνναβης & νάιλον συσκευασία, με υπολείμματα της εν λόγω ναρκωτικής ουσίας.

thumbnail_FOTO 2

Σύλληψη  33χρονου στη Φωκίδα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (23-07-2017) αργά το απόγευμα, σε δύσβατο ορεινό σημείο, στο Τρίκορφο Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδος, ένας 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν στην ανωτέρω περιοχή τον 33χρονο, τη στιγμή που περιποιούνταν δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (1,15) & (1,60) μέτρα αντίστοιχα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ακολούθως από την οικία του, κατασχέθηκαν και (5) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά (77) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

FOTO 1

Σύλληψη 28χρονου στη Χαλκίδα για ηρωίνη

Συνελήφθη, προχθές (22-07-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 28χρονος Ελληνας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 28χρονος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
(4) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, έτοιμες προς πώληση, συνολικού μεικτού βάρους (17,5) γραμμαρίων και>το χρηματικό ποσό των (7.050) ευρώ.

FOTO DIAKINHSHS7 συλλήψεις για ναρκωτικά σε Εύβοια και Βοιωτία

Συνελήφθησαν, από προχθές (22-07-2017) το μεσημέρι έως και σήμερα       (24-07-2017) μεταμεσονύχτιες ώρες, σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνολικά επτά (7) άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • Ημεδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.
  • Ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.
  • Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.
  • Δύο ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας.
  • Ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.