Έφυγε τα ξημερώματα από ανακοπή 32χρονος Λαμιώτης

Συγγενείς, φίλοι το πυροσβεστικό σώμα αλλά και όλη η  τοπική κοινωνία θρηνούν  για τον  ξαφνικό θάνατο από ανακοπή ενός νέου ανθρώπου και πατέρα ενός δίχρονου παιδιού.  Πρόκειται για τον 32χρονο πυροσβέστη Χρήστο Γιαταγάνα που υπηρετούσε στην 7η ΕΜΑΚ,   γιου του πρώην Προέδρου των εργαζομένων  του Νοσοκομείου Λαμίας Κώστα Γιαταγάνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νέος  τα ξημερώματα, ξύπνησε με έντονο πόνο στο στήθος και μαζί με τον πατέρα του πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας  all;a κατέρρευσε μόλις έφτασε στα επείγοντα. Παρά τις προσπάθειες  που κατέβαλαν οι γιατροί του Νοσοκομείου δεν μπόρεσαν να τον σώσουν.

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας είναι ότι  ο 32χρονος δεν είχε  ποτέ προβλήματα με την καρδιά του ή κάποια προειδοποίηση ώστε να πάρει προληπτικά μέτρα. Ηταν ένας δραστήριος νέος που γυμναζόταν συχνά γι αυτό η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στους οικείους του και όσους τον γνώριζαν.

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στις 4:00΄ το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του Χρήστου Γιαταγάνα.

Η 7η ΕΜΑΚ σε ένδειξη πένθους ανέβαλλε την προγραμματισμένη για σήμερα άσκηση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Στυλίδας, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη την ίδια ώρα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.