Έφυγε από τη ζωή ο Άρης Σώχος- Συλλυπητήρια μηνύματα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών- πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς   ο ΄Αρης Σώχος γεμίζοντας θλίψη συγγενείς  και φίλους.

Ο Αριστείδης (Άρης) Σώχος ήταν γεωπόνος και εργάζονταν στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Φθιώτιδας στη Λαμία. Από το 2016 ανέλαβε ως Προϊστάμενος της Ανοιχτής Δομής Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Θερμοπυλών. ΄Άτομο με συμμετοχή στα κοινά ξεχώριζε για το ανήσυχο πνεύμα του και την αγωνιστική του διάθεση.  Δίδαξε επί σειρά ετών στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων την κατασκευή και δημιουργία της φιγούρας και των ιστοριών του καραγκιόζη.

Το τελευταίο αντίο, στον Άρη Σώχο θα πουν, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023, στις 12:00’ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριώτισσας στο Δημοτικό Κοιμητήριο Λαμίας.

Τα θερμά συλλυπητήρια μας στη σύζυγο του Ελένη και τα παιδιά τους.

Καλό του ταξίδι….

Δήλωση Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για την απώλεια του Άρη Σώχου 

«Η οικογένεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θρηνεί για την απώλεια του Άρη Σώχου. Ενός εξαίρετου υπηρεσιακού στελέχους της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στις Θερμοπύλες.

»Ο Άρης με την εργατικότητα και την εντιμότητά του κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό όλων. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του, αλλά και σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Άνθρωπος με ευαισθησίες και έμφυτη ευγένεια, επιτέλεσε λαμπρό έργο σε ένα εξαιρετικά ευαίσθητο πεδίο, όπως η υποδοχή και φιλοξενία προσφύγων.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα πλέον θερμά μου συλλυπητήρια».

Γραφείο Τύπου 

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Το συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΚΕΤΚΕ

Καλό σου ταξίδι Άρη…

Αδυνατούμε να το πιστέψουμε!

Απροσδόκητα ήρθε η είδηση του θανάτου του αγαπητού, εκλεκτού Καλλιτέχνη και καλού μας φίλου ‘Αρη Σώχου, που βύθισε σε μεγάλη θλίψη τα μέλη του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας

Ο Άρης υπήρξε εξαιρετικά ενεργό μέλος του Συλλόγου μας όπου συμμετείχε με το έργο του σε εκθέσεις αλλά και στα οργανωτικά θέματα των εκθέσεων

Δίδαξε επί σειρά ετών στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων την κατασκευή και δημιουργία της φιγούρας και των ιστοριών του καραγκιόζη. Με την ιδιαίτερη γραφή του έργου του συμπλήρωνε την πολυσυλλεκτικότητα καθώς και την ποιότητα του καλλιτεχνικού δυναμικού του ΣΚΕΤΚΕ.

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.