Ένα ιατρικό λάθος παραλίγο να αποβεί μοιραίο για τη ζωή μιας 33χρονης Λαμιώτισας

Η 33χρονη λαμιώτισα η οποία είχε ορισμένα γνωστά γυναικολογικά πρβλήματα  αποφάσισε να απευθυνθεί σε αθηναίο  γυναικολόγο με καταγωγή από την Λαμία.

Η επέμβαση έλαβε χώρα σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, και λίγες ώρες αργότερα η κοπέλα πήρε εξιτήριο (ενώ δεν έπρεπε), με τη διαβεβαίωση του γιατρού και της κλινικής πως όλα έχουν πάει καλά.

Αυτό που ακολούθησε ήταν η κοπέλα να υποφέρει απο φρικτούς πόνους, ενώ ο γιατρός εξακολουθούσε να την διαβεβαιώνει πως όλα είναι φυσιολογικά και ο πόνος θα περνούσε με παυσίπονα.

Το λάθος του γιατρού ήταν να προκαλέσει δυο τομές στο εντερό της χωρίς να το καταλάβει ή έστω να το υποψιαστεί λόγω των πόνων της κοπέλας.

Οι μέρες πέρασαν κι ο γιατρός συνέχισε να δείχνει αδιαφορία με αποτέλεσμα η κοπέλα να πάθει σήψη.

Την τέταρτη μέρα, η κοπέλα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μ.Ε.Θ. Εκεί  οδηγήθηκε πάλι στο χειρουργείο και οι γιατροί διαπίστωσαν σηπτικό περιστατικό που ο  γυναικολόγος  είχε προκαλέσει ρήξη του εντέρου και αντί να αντιμετωπίσει άμεσα το  περιστατικό συνιστούσε απλώς παυσίπονα!

Η κατάσταση της  θεωρείται πολύ σοβαρή έως κρίσιμη . Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες πρόκειται να υποβληθεί και πάλι σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Λαμίας ενώ οι συγγενείς της 33χρονης αναζητούν τον γυναικολόγο που έχει γίνει κυριολεκτικά άφαντος.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.