Συναυλία «Σταύρος Λάντσιας Trio» στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (Δευτέρα, 11 Απρ.)

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ «Μουσική Άνοιξη στην πόλη», ο ΔήμοςΛαμιέων και το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, συνδιοργανώνουν μια μοναδική συναυλία με τον κορυφαίο πιανίστα και διακεκριμένο συνθέτη Σταύρο Λάντσια μαζί με τους συνοδοιπόρους του μουσικούς Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και Γιώργο Καλούδη.

Tη Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 8:00 μ.μ.,στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Θα παρουσιασθεί ζωντανά το νέο του άλμπουμ “Stavros Lantsias Trio Live at St. Paul’s Anglican Church” που μόλις κυκλοφόρησε και πρόκειται για τη ζωντανή ηχογράφηση της sold-out συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στην Αθήνα και περιλαμβάνει καινούργιες συνθέσεις του Σταύρου Λάντσια, διασκευές παλαιότερων θεμάτων του καθώς και ένα πρελούδιο του Σοπέν.

Πρόκειται για μια συνύπαρξη τριών σπουδαίων μουσικών σ’ ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στην μελωδία, την δεξιοτεχνία και τον αυτοσχεδιασμό. Την ατμόσφαιρα της μουσικής παράστασης διαμορφώνουν οι φυσικοί ήχοι και η εξαιρετική χημεία και οικειότητα των τριών μουσικών.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.