«Χίλια Ευχαριστώ»: Συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου στην Υπάτη (Παρασκευή 14 Ιουλίου)

Ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα, μια μεγαλειώδης συναυλία προς τιμή του σπουδαίου δημιουργού Μάνο Ελευθερίου, με τίτλο «Χίλια Ευχαριστώ», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου στο προαύλιο του Γυμνασίου – Λυκείου Υπάτης.

Στο μουσικό αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου θα τραγουδήσουν οι: Γιώτα Νέγκα, Σοφία Παπάζογλου, Βιολέτα Ίκαρη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Ελεάννα Βαρελά και Θάνος Ματζίλης.

Την συναυλία μουσικά θα ντύσει η ορχήστρα «Ρυθμός» από τη Νέα Ιωνία Βόλου με μαέστρο το Νίκο Χιώτογλου.

Θα απολαύσουμε ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο του σπουδαίου ποιητή.

Από τα «Παραπονεμένα Λόγια» μέχρι τη «Μαρκίζα», τραγούδια από τον «Άγιο Φεβρουάριο», από τη «Δίκοπη Ζωή» μέχρι το «Οι Ελεύθεροι κι Ωραίοι» αλλά και τον «Ναύτη» και το «Δεν είμαι άλλος» και πολλά άλλα τραγούδια που μας έχουν συντροφεύσει σε όλες μας τις στιγμές.

Μέσα από της ερμηνείες των γνωστών καλλιτεχνών θα αναδειχθεί ο πλούτος και το έργο του ποιητή και στιχουργού που έχει «ντύσει» με τον λόγο του αγαπημένα τραγούδια των μεγαλύτερων σύγχρονων Ελλήνων συνθετών.

Ενημερώνουμε το κοινό ότι οι Πόρτες του Χώρου που θα πραγματοποιηθεί η Συναυλία θα ανοίξουν στις 20.00 μ.μ. προκειμένου οι θεατές να διευκολυνθούν κατά την προσέλευσή τους και μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.