Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας: Απολαύσαμε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με Μίλτο Πασχαλίδη, Υπόγεια Ρεύματα, Αραμπέσκ

Με  μεγάλη συμμετοχή   κόσμου  συνεχίστηκε με επιτυχία  η 2η συναυλιακή ημέρα του 4ου Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας στον Πολυχώρο NISI στην Παραλία Ραχών.

Τη συναυλία άνοιξε το μουσικό νεανικό  συγκρότημα Αραμπέσκ. Συνεχίστηκε με ηλεκτρικό ροκ από τα Υπόγεια Ρεύματα που ξεσήκωσαν το κοινό σε διαχρονικά  και καινούργια τραγούδια τους και έκαναν ιδιαιτερα  αναφορα στον μεγάλο κιθαρίστα των Socrates Γιάννη Σπάθα που  έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής.

Η συνέχεια  δόθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τον δημοφιλή  τραγουδιστή  και συνθέτη Μίλτο Πασχαλίδη σε έντεχνα και ροκ τραγούδια που χειροκροτήθηκε από το κοινό . Ο Μίλτος Πασχαλίδης   μας ταξίδεψε μουσικά στην ποίηση του  Μάνου Ελευθερίου και Αλκη Αλκαίου. Μαζί του στη σκηνη η εκρηκτική Νίκη Γρανά και εξαίρετοι μουσικοί. Και μια ιδιαίτερη βραδιά παραμονή των εκλογών ο Μίλτος  Πασχαλίδης έστειλε το δικό του ανατρεπτικό μήνυμα  κλείνοντας τη συναυλία με την διαχρονική «Μπαλάντα του κυρ-Μέντιου» σε στίχους του μεγάλου Κώστα Βάρναλη.

Το Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016 ως ένας θεσμός που φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή στην καλοκαιρινή πολιτιστική δράση της Ανατολικής Φθιώτιδας και έχει καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση του κοινού  για την  ποιότητα των εκδηλώσεων του 

Το 4ο Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας  θα φιλοξενήσει έναν ακόμα  θρύλο της ελληνικής μουσικής σκηνής τον Κώστα Χατζή   στις 3 Αυγούστου  στον Αλμυροπόταμο Αχλαδίου με δωρεάν είσοδο.

Δείτε εικόνες και video από τη συναυλία με τον φακό του altpressΦΘΙΩΤΙΔΑ



Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.