Φεστιβάλ για σολίστες και πρωταγωνιστές: “Dalida. Τραγουδώντας μέχρι το τέλος” με την Εύα Κοτανίδη (Σάββατο, 16 Απρ.)

Η 4η και τελευταία παράσταση του φετινού φεστιβάλ του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης “Σολίστες και Πρωταγωνιστές” είναι η  “Dalida. Τραγουδώντας μέχρι το τέλος” με την Εύα Κοτανίδη

της Ευσταθίας, με την Εύα Κοτανίδη.

Tο Σάββατο 16 Απριλίου 2022, ώρα 9μμ. στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Λίγα λόγια για την παράσταση:

«Dalida. Τραγουδώντας μέχρι το τέλος» (“En chantant jusqu’ au bout”): Μία μουσικο – θεατρική παράσταση για τη ζωή και τα τραγούδια της Dalida, μιας εμβληματικής γυναίκας που έγραψε ιστορία στη γαλλική αλλά και την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Με τον τίτλο της παράστασης  «δανεισμένο» από το τραγούδι «Να πεθάνω επί σκηνής» (“Mourir sur scène”), 35 χρόνια μετά το θάνατό της Dalida, η παράσταση επιχειρεί να συστήσει ξανά στο ελληνικό κοινό αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα και αντιφατική προσωπικότητα, που κινήθηκε σε όλη της τη ζωή από το φως στο σκοτάδι και έζησε μέσα στις τραγικές αντιφάσεις της.

Στην παράσταση, η Yolanda Christina Gigliotti, η κατά κόσμο Dalida συνδιαλέγεται με το κοινό μέσα από τα τραγούδια της, κάνοντας εξομολογήσεις, τον απολογισμό της ζωής και της καριέρας της, για να αποκαταστήσει αλήθειες, να ξανασυστηθεί, ξεδιπλώνοντας τη διττή της φύση που την ταλαιπώρησε, την απογείωσε καλλιτεχνικά αλλά και την εξουθένωσε.

Περισσότερα: https://altpress.gr

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10€

Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/el/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.