Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στη “Χώρα” (Κυριακή 29/8 & Τετάρτη 1/9)

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει ξανά στη “Χώρα” και μας φέρνει τις βραβευμένες ταινίες του ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος μέσα από ένα “μακρύ ταξίδι” επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το “μικρό”.

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των “ταξιδιών” του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.

Αμέσως μετά την προβολή των ταινιών, θα μας “ταξιδέψει” μουσικά η Σαββέρια Μαργιολά σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής 29 Αυγούστου 2021:

Ώρα 21.00: 

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει… στη «Χώρα».

Θα απολαύσουμε ταινίες από πολυβραβευμένους σκηνοθέτες σε εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ, με δημοφιλείς Έλληνες πρωταγωνιστές.

Ανάμεσα στις προβολές της πρώτης ημέρας, η βραβευμένη με τον Χρυσό Διόνυσο ταινία Bella της Θέλγιας Πετράκη με την εξαιρετική Έλενα Τοπαλίδου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.  Οι προβολές του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου.  Δείτε πιο αναλυτικά εδώ.

Α’ ΗΜΕΡΑ Κυριακή, 29 Αυγούστου
ΤΙΤΛΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
BELLA ΘΕΛΓΙΑ ΠΕΤΡΑΚΗ
ΤΕΟ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΤΕΡΗΣ
PASHKA OLTJON LIPE
ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΜΠΙΝΗΣ
GOADS ΙΡΙΣ ΜΠΑΓΛΑΝΕΑ
ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΧΑΡΗΣ ΡΑΦΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΤΡΑΣ

Ώρα 22.00: 

Συναυλία Σαββέρια Μαργιολά

Β’ ΗΜΕΡΑ – Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου
ΤΙΤΛΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
ΒΟΥΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΟΣ
ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
AS IF UNDERWATER ΑΝΘΗ ΔΑΟΥΤΑΚΗ
ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ
THE END OF SUFFERING ΖΑΚΛΙΝ ΛΕΝΤΖΟΥ
MADONNA F.064 ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ

Την δεύτερη ημέρα προβολών, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, θα ακολουθήσει συναυλία με τον Rous, με δωρεάν είσοδο.  Δείτε περισσότερα εδώ.

Οι κινηματογραφικές προβολές και η συναυλία πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής συνάντησης σύγχρονης τέχνης Belle Arte Lamia.

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα γίνει τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων). Παρακαλείσθε για την τήρηση των αποστάσεων κατά την είσοδό σας στον χώρο έκδοσης των εισιτηρίων και για τη  σταδιακή αποχώρηση στο τέλος των εκδηλώσεων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.