Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαμιέων, παρουσιάζουν την «Πόλη της Ευτυχίας»

Η «Πόλη της Ευτυχίας» είναι μια πόλη εμπνευσμένη από το μουσικό παραμύθι της Αλεξάνδρας Μέριανου «Η Ευτυχία όταν Μοιράζεται, διπλασιάζεται».

Κυρίως όμως, είναι μία πόλη που δημιουργήθηκε πέρσι με πολλή έμπνευση και αγάπη από τους μαθητές, το διδακτικό προσωπικό των ΚΔΑΠ αλλά και από τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων.

Μία πόλη που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, είναι και φέτος γεγονός και βρίσκεται στην πλατεία Κοντοπούλου, σηματοδοτώντας την έλευση των Χριστουγέννων, των συναισθημάτων της αγάπης, της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και συνδράμοντας παράλληλα στο φετινό εορταστικό στολισμό της πόλης μας.

Φέτος το μαγικό σκηνικό της πόλης συμπληρώνουν:

· Το Ημερολόγιο που μετρά αντίστροφα τις ημέρες για τα Χριστούγεννα στην Πύλη της Πόλης της Ευτυχίας

· Το Σπιτάκι της Ευτυχίας, όπου μπορείτε να φωτογραφηθείτε μαζί της αλλά και να διαλέξετε τα «συστατικά της Ευτυχίας» ώστε στο τέλος να μας αποκαλυφθεί η μαγική συνταγή της! Θα ακολουθήσει κλήρωση δώρου, που θα σας γεμίσει με Ευτυχία!

Η Αλεξάνδρα Μέριανου για την “Πόλη της Ευτυχίας”:

“Υπάρχουν κάποιες ιστορίες ,που είναι τόσο μαγικές που δεν μπορεί πάρα να είναι αληθινές. Τόσο όμορφες που ακόμα και τα αστέρια τις διαβάζουν για όνειρα γλυκά. Μια τέτοια ιστορία ήρθαμε να σας διηγηθούμε. Για ένα πλάσμα υπέροχο. Μια αρκουδίτσα τρυφερή. Που από ένα θαύμα απέκτησε ζωή σ΄ένα εργαστήρι παιχνιδιών.Μα περισσότερα δεν με αφήνει να σας πω… Αυτή την υπέροχη αρκουδίτσα την λένε Ευτυχία. Και για ακόμα μία χρονιά θα μας φιλοξενήσει στην πόλη της. Την πόλη της Ευτυχίας. Μια πόλη που χτίσαμε παιδαγωγοί και παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων και τα ακούραστα συνεργεία του Δήμου μας. Με την Ευτυχία να μας καθοδηγεί. Για να μοιραστεί μαζί μας μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία. Γεμάτη δώρα, τραγούδια, ζαχαρωτά και αγάπη. Σε ένα παραμύθι που όλοι μαζί θα ζήσουμε με τρόπο μαγικό!

Γιατί η Ευτυχία όταν μοιράζεται …διπλασιάζεται!”

Δείτε το σχετικό video

https://www.youtube.com/watch?v=hErdH2gU4rU

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.