«Όταν η Μουσική ταξιδεύει» με τον Παντελή Θαλασσινό στη Λαμία (φώτο & βίντεο)

Ο Παντελής Θαλασσινός ήρθε στη Λαμία για την μουσική εκδήλωση «Όταν η Μουσική ταξιδεύει» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λαμιέων, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης και το Ωδείο Εν Ωδαίς τη Τετάρτη το βράδυ  στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Πλήθος κόσμου από κάθε ηλικία, γέμισε ασφυκτικά το Δημοτικό θέατρο Λαμίας και αποζημιώθηκε με μια υπέροχη μουσική βραδιά που περιλάμβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα από ένα πλήθος καλλιτεχνών που ανέβηκαν στη σκηνή και φυσικά από την ερμηνεία του Παντελή Θαλασσινού σε αγαπημένα τραγούδια. Οι προσκλήσεις εξαντλήθηκαν νωρίς και δυστυχώς  αρκετοί συμπολίτες μας  που επιθυμούσαν  δεν κατάφεραν τελικά  να απολαύσουν  την συναυλία.

Η συναυλία περιλάμβανε  εισαγωγή από το μουσικό σύνολο Guitarodais και ακολούθησε  το πρώτο μέρος με αφιέρωμα στον Σταμάτη Σπανουδάκη. Στο δεύτερο μέρος η  συναυλία  του συνθέτη και τραγουδιστή  Παντελή Θαλασσινού.

Συμμετείχαν  η Ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής του Ωδείου Εν Ωδαίς και η Ευρωπαϊκή Ορχήστρα Vivo Chamber Enseble, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Λόζου και η χορωδία του 6ου Γυμνασίου Λαμίας, υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Ιωακείμ.

Δείτε εικόνες και video από την μοναδική μουσική βραδιά

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.