Αποθεώθηκε «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ» της θεατρικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ στο Δημοτικό Θέατρο

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού της Λαμίας απέσπασε η θεατρική παράσταση «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ», που παρουσίασε προχθές η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού της Λαμίας απέσπασε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, η θεατρική παράσταση «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ», που παρουσίασε η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Την παράσταση παρακολούθησε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος, στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε: «Η Ελληνική Αστυνομία πρωτίστως έχει κοινωνικό ρόλο, έχει κοινωνικό πρόσημο στην αποστολή της. Τα τέσσερα αυτά χρόνια, μέσω αυτών των παιδιών που συγκροτούν τη θεατρική ομάδα, αλλά και άλλων παιδιών που υπηρετούν στην αστυνομία, έχοντας ένα καλλιτεχνικό μεράκι, έχοντας ευαισθησίες κοινωνικές, προσπαθούμε με την εξωστρέφεια αυτή, να πλησιάσουμε κοντά στον πολίτη και να πούμε ότι η αστυνομία είναι δίπλα τους. Και είναι δίπλα τους όχι μόνο για την καταστολή, όχι μόνο για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, που είναι η σοβαρή αποστολή, αλλά είναι δίπλα τους και στην καθημερινότητά τους

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθηναν επίσης ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νικόλαος Σταυρογιάννης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Φθιώτιδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΙΡΑ), Μάνος Χάψας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων, Βίβιαν Αργύρη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Φθιώτιδας, Ανθυπαστυνόμος Νικόλαος Τριανταφύλλης, Αξιωματικοί και αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και πλήθος κόσμου.

«Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ» είναι ηθογραφία της δεκαετίας του ‘60 του Κώστα Πρετεντέρη, η οποία παρουσιάζεται από τα τέλη του 2018 από τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκροτήθηκε το 1999, αποτελείται από αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους του Σώματος και έχει λάβει διακρίσεις σε ερασιτεχνικά φεστιβάλ, έχοντας αποσπάσει πρώτα βραβεία και επαίνους.

Υπενθυμίζεται ότι «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ» έχουν παρουσιαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Λέρο , Σάμο ,  Άρτα , Πάτρα και στους Δήμους Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Πεύκης, ενώ ακολουθούν παραστάσεις την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Δήμου Βόλου.

Η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.