Παραμυθένια ατμόσφαιρα στα εγκαίνια της «Μαγεμένης Ελατοχώρας»(φωτορεπορτάζ & video)

Μέσα σε μια γιορτινή  ατμόσφαιρα με την παρουσία πολλών μικρών και μεγάλων φίλων το Χριστουγεννιάτικο διαδραστικό Πάρκο «Μαγεμένη Ελατοχώρα» πραγματοποίησε  τα επίσημα εγκαίνια του το απόγευμα της  Τρίτης .στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Η γιορτή  ξεκίνησε με με ένα φαντασμαγορικό θέαμα πυροτεχνημάτων ενώ παράλληλα έγινε   το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου  δέντρου κάτω από τους ήχους της   Φιλαρμονικής Λαμίας .

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης , ο Αντιπ/ρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραϊσκος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι . Ο Πρόεδρος της ΠΕΛ Γιάννης Γρανίτσας  ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ενημέρωσε ότι σύντομα θα γίνει αλλαγή του καταστατικού της ΠΕΛ  που θα  της δώσει την δυνατότητα  να αναπτυχθεί με  νέες δραστηριότητες.

Ακολούθησε πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα .  Ο Alex De Pari που  ειδικεύεται στην τέχνη του silent comedy ενθουσίασε  με την αμεσότητα και τα ζογκλερικά του κόλπα ενώ η βραδιά έκλεισε   με το Αρχιξωτικό, τον Βοηθό του Αι-Βασίλη, με πολλά παιχνίδια , χορό και τραγούδια σε ένα μοναδικό πάρτι για μικρούς και μεγάλους.

Μέχρι τις 6 Γενάρη και από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ , η Μαγεμένη Ελατοχώρα σας περιμένει στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας  και όλα γίνονται παραμυθένια ….!!.

«Μαγεμένη Ελατοχώρα»… δεν υπάρχει άλλη στη χώρα»

 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

DSC_0545 DSC_0549 DSC_0552 DSC_0553 DSC_0557 DSC_0565 DSC_0633 DSC_0634 DSC_0637 DSC_0641-500x331 DSC_0642 DSC_0651

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.