Συναυλία Αλληλεγγύης για τον Θανάση Παύλου στη «ΧΩΡΑ» (Πέμπτη 1η Σεπτ.)

Η συναυλία συναυλία συμπαράστασης για τον  Λαμιώτη Θανάση Παύλου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, ώρα: 21:30 – 23:30, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα».

Ο πολιτιστικός και αθλητικός σύλλογος Λαμίας «Αριάδνη» και το μουσικό συγκρότημα«Χοροσταλίτες» ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Σκοπός της συναυλίας να βοηθήσουμε οικονομικά την οικογένεια του νεαρού Λαμιώτη Θανάση Παύλου, που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά από τον Οκτώβριο του 2009, όταν η πτώση του 16χρονου τότε μαθητή, από μπαλκόνι ύψους πολλών μέτρων από συνομιλήκους του, του στοίχισε τη σωματική του ακεραιότητα.
Από την ημέρα εκείνη άρχισε για την οικογένειά του, μια περιπέτεια δίχως τέλος. Το Μάρτιο του 2010 ο Θανάσης μεταφέρθηκε με τη βοήθεια του κόσμου, του ΙΚΑ και της πολεμικής αεροπορίας στη Γερμανία σε Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης (Klinikzentrum Muhlengrum). Παρέμεινε για 2,5 μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και συνολικά για 5 μήνες στο νοσοκομείο.

Θανάσης-Λαμία-300x261
Σήμερα είναι καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι και οι ανάγκες του σε ιατρική και φαρμακευτική αγωγή αυξημένες. Ο Θανάσης έχει ανάγκη και πάλι από τη δική μας βοήθεια…

Όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε, με την παρουσία μας στην συναυλία του συγκροτήματος «Χοροσταλίτες».

Τιμή εισιτηρίου : 10 €. Η είσοδος για τα παιδιά μέχρι 12 ετών είναι δωρεάν

Οι «Χοροσταλίτες», είναι η ομάδα των πέντε μουσικών που δημιουργούν δικά τους τραγούδια σε μουσική και στίχους, βασισμένα πάνω στην παραδοσιακή μουσική που μας άφησαν οι παλαιότεροι … δηλαδή «νέα βήματα σε παλιά μονοπάτια»!

13957567_942656415863710_846552908_n

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.