Εκδήλωση «Δημοτικό σχολείο Παύλιανης: 100 χρόνια ζωής – Το χτες και το σήμερα» (Παρασκευή 19 Αυγ.)

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στην Παύλιανη, ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλιανης σε συνεργασία με τον Σύλλογο για την ανάδειξη της Ιστορίας της Εκπ/σης στη Φθιώτιδα «Μ. Παπαμαύρος» και τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Το κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Παύλιανης: από το χθες στο σήμερα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016, στις 20.30 στην πλατεία και το Δημ. Σχολείο της Παύλιανης.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν: η Προϊσταμένη Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Περιφερειακής Δ/σης Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας Ελένη Μπενιάτα, Πρόεδρος του Συλλόγου Μ. Παπαμαύρος με θέμα «Η ιστορία των σχολικών μονάδων αδιάψευστος μάρτυρας της πορείας του Έλληνα στο χρόνο», ο εκπ/κός Γιώργος Σταυρόπουλος με θέμα: «Η σχολική εκπαίδευση στην Παύλιανη κατά το παρελθόν», ενώ η εκπρόσωπος του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Περιβαλλοντολόγος Ανθούλα Καστανιώτη θα παρουσιάσει το Κέντρο Ενημέρωσης Εθνικού Δρυμού Οίτης, που εγκαινιάσθηκε πρόσφατα και λειτουργεί στο κτίριο του παλιού Δημοτικού Σχολείου Παύλιανης.

 Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης θα συμμετάσχει σε εκδήλωση στο χωριό της Παύλιανης  που έχει προγραμματίσει να κάνει ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλιανης .

Για το λόγο αυτό το Κέντρο Ενημέρωσης για την Οίτη θα είναι ανοιχτό για το κοινό από το απόγευμα της Παρασκευής 19 Αυγούστου  έως το βράδυ της ίδιας ημέρας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2016 ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.