Εγκαίνια εικαστικής έκθεσης του Down Town Art με πολύ κόσμο και φιλανθρωπικό σκοπό (ΦΩΤΟ)

Στη Χριστουγεννιάτικη Oμαδική Εικαστική έκθεση που πραγματοποιείται στο«DOWN TOWN ART»-ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  με τίτλο «Φως & Σκιά» 25 καλλιτέχνες από τη Φθιώτιδα και όχι μόνο, ένωσαν τις δυνάμεις τους και τις ..εμπνεύσεις τους και το αποτέλεσμα προκάλεσε το ενδιαφέρον δεκάδων φιλότεχνων της περιοχής μας.

Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν και τρόφιμα για ευαγή ιδρύματα της πόλης και κυρίως για το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου .

Εν τω μεταξύ, ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το «DOWN TOWN ART»-ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, στην οδό Λυκούργου 2, στο κέντρο της Λαμίας. Μέσα σε 12 μήνες, κάναμε 4 εικαστικές εκθέσεις με επιτυχία και ζωγραφίσαμε για μικρά παιδιά στην ύπαιθρο.

Παράλληλα , αφού σκοπός του Εργαστηρίου από τη δημιουργία του, ήταν η προσφορά στον συνάνθρωπο, καταφέραμε και συγκεντρώσαμε πολλά χρήματα , είδη ανάγκης και τρόφιμα και τα διαθέσαμε σε απόρους και ευαγή ιδρύματα της περιοχής μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς όλους όσοι μας εμπιστεύθηκαν και μοιράστηκαν το ΌΝΕΙΡΟ μας για να είμαστε  όχι μόνο αρεστοί  αλλά και χρήσιμοι σε αυτή την κοινωνία…..ΤΗΛ.ΕΠΙΚ.: 6983584467

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΪ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΑΠΟ 10:00-14:00 & 18:00-22:00, ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΪΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑΣ-ΤΕΤΑΡΤΗΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.