Βράβευση για το 1ο και το 5ο Δημοτικά Σχολεία της Λαμίας- Δείτε τα video των μαθητών

Με τα δύο βίντεο που δημιούργησαν οι μαθητές της Ε΄ τάξης (2018-19) και της ΣΤ΄ τάξης (2018 – 19) αντίστοιχα πήραν μέρος στον 6ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμού «Στιγμές από την ιστορία των σχολείων».

Το διαγωνισμό διοργάνωσαν το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, διακρίθηκαν μεταξύ πολλών συμμετοχών σχολείων από την Ελλάδα και την ομογένεια και βραβεύτηκαν για την προσπάθειά τους.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 11 πμ στο Αμφιθέατρο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου. Τα βραβεία απένειμαν: Η κ. Ζαχαράκη Σοφία, υφυπουργός Παιδείας για το 1ο Δημοτικό και ο κ. Χρυσουλάκης Ιωάννης, Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού, για το 5ο Δημοτικό.

Οι μαθητές των δύο σχολείων μετακινήθηκαν με τους γονείς και τους δασκάλους τους στην Αθήνα με 2 λεωφορεία που ευγενικά παραχώρησε ο Δήμος Λαμιέων μέσω του αντιδημάρχου σε θέματα παιδείας κ. Θανάση Παπαχρήστου και της εκπροσώπου κ. Ρουποτιά Ευμορφίας, η οποία συνόδευσε και τα παιδιά του 5ου Δημοτικού. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Δείτε τα βίντεο των μαθητών:

1ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας – βίντεο

5ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας – βίντεο

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Εκ των διευθύνσεων των δύο σχολείων

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.