Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ (Πέμπτη 29/7)

Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ διοργανώνουν την Πέμπτη 29 Ιούλη στις 8.30 μ.μ. στη Λάρυμνα (γήπεδο 5Χ5) τα Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος με τις φωνές και την ορχήστρα των Γιώργου Mαργαρίτη, Κώστα Τριανταφυλλίδη, Δημήτρη Kανέλλου, Κωνσταντίνου που τραγουδούν για την εργατιά της ΛΑΡΚΟ.

«Η Συναυλία της Πέμπτης 29 Ιούλη είναι σταθμός», σημειώνουν στην Ανακοίνωσή τους τα Σωματεία και καλούν «τα σωματεία και τους εργαζόμενους της Χώρας μας να εκφράσουν την στήριξη στον αγώνα μας με όλα τα μέσα, αν είναι δυνατόν και με την φυσική τους παρουσία.

Μετά από 19 μήνες, όπου έχουμε στην πράξη διδαχτεί και διδάξει παράλληλα για τη δύναμη της ενότητας του εργατικού κινήματος, είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτός ο αγώνας μπορεί, πρέπει και θα είναι νικηφόρος».

Παράλληλα, τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ την Πέμπτη 22 Ιούλη θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ προγραμματίζουν τοπικές ενημερωτικές συνελεύσεις:

  • Την Παρασκευή 23/7 στις 20.30 στην κεντρική πλατεία του Μαρτίνου.
  • Την Κυριακή 25/7 στις 20.30  στην κεντρική πλατεία της Μαλεσίνας.
  • Την Τρίτη 27/7 στις 20.30 στην κεντρική πλατεία του Ακραιφνίου.

Κάλεσμα συμμετοχής από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας συμπαραστέκεται στο πολύμηνο και δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ . Και σε αυτή τη φάση του αγώνα θα είμαστε στο πλάι των συναδέλφων με όλες μα στις δυνάμεις .

Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους φορείς αλλά και όλους τους εργαζόμενους της περιοχής να δώσουν βροντερό παρόν στο κάλεσμα των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ.

Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει σκληρή απάντηση ώστε να πάρει τα διασπαστικά της σχέδια, πίσω. Να σταματήσει την πορεία εκποίησης της ΛΑΡΚΟ . Απαιτούμε από την κυβέρνηση να διασφαλίσει την ενιαία λειτουργεία της ΛΑΡΚΟ και των δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ΣΤΗ ΛΑΡΥΜΝΑ ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι AFISA-19-7-2021-210x300.jpg

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.