Έφυγε από τη ζωή ο μοντέρ Γιάννης Τσιολάκης – Καλό σου ταξίδι δάσκαλε!

Έφυγε  από τη ζωή μετά από μια σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο ο βραβευμένος  μοντέρ, Γιάννης Τσιολάκης.

Πολύ γνωστός στον χώρο του κινηματογράφου και απο τους “παλιούς”  αξιόλογους μοντέρ. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς σκηνοθέτες όπως το Φώτο Λαμπρινό και το Νίκο Θεοδοσίου  ενώ ήταν από τους σταθερούς συνεργάτες του  Νίκου Καβουκίδη.

Πριν δυο χρόνια ο Γιάννης Τσιολάκης  είχε διδάξει μοντάζ  στο Κινηματογραφικό Εργαστήρι Λαμίας  του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης. Όσοι είχαμε την τύχη να  τον γνωρίσουμε  θα τον θυμόμαστε πάντα σαν ένα αγαπητό  άνθρωπο,  με ήθος και επαγγελματισμό, πάντα  πρόθυμο να  απαντήσει στις απορίες μας και να μας βοηθήσει να μοντάρουμε τα πρώτα ταινιάκια μας.

Μαζί με άλλους αξιόλογους  δάσκαλους  μας  έδωσαν πολύτιμα  μαθήματα  και μας μετέδωσαν την αγάπη τους   για τον κινηματογράφο.

Η είδηση του προώρου θανάτου του  μας γέμισε θλίψη. Τα  θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό σου ταξίδι δάσκαλε.

Έφυγε από τη ζωή και ο σκηνοθέτης Αντώνης Παπαδόπουλος

Y.Γ. Δεν πρόλαβα να τελειώσω την ανάρτηση και έμαθα ότι  πριν λίγες ώρες «έφυγε» και ο άλλος δάσκαλος μας στο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ο σκηνοθέτης και Διευθυντής του  Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας Αντώνης Παπαδόπουλος που τον τελευταίο χρόνο έδινε  τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Η μοίρα έπαιξε αυτό το θλιβερό και παράξενο παιχνίδι…  Να φύγουν  την ίδια μέρα,   δυο σπουδαίοι δάσκαλοί μας και ξεχωριστοί άνθρωποι.

Ευχαριστούμε δάσκαλε που σε γνωρίσαμε και για όσα μας έμαθες. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη.

Καλό σου ταξίδι!

Χαρά Παρμενοπούλου

Ο Γιάννης Τσιολάκης   με τον σκηνοθέτη  και  δάσκαλο  μας Αντώνη Παπαδόπουλο   σε εξόρμηση στην Ευρυτανία για τις ανάγκες  γυρισμάτων του «Κινηματογραφικού Εργαστηρίου Λαμίας».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.