Πράξη αγάπης! Υιοθετείστε ένα αδέσποτο που σας περιμένει στη «Μαγεμένη Ελατοχώρα»

Όποιος έχει ήδη ένα κατοικίδιο μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει συναίσθημα πιο πολύτιμο από την αγάπη του ζώου. Τα ζώα προσφέρουν αγάπη χωρίς όρους και γίνονται οι καλύτεροι σας σύντροφοι. Το δημοτικό κυνοκομείο Λαμίας  φροντίζει προσωρινά  αδέσποτους  και εγκαταλελειμμένους σκύλους  κάτω από δύσκολες συνθήκες διαβίωσης  αλλά αυτό  πρέπει να είναι μια προσωρινή λύση. 

Μεγάλη προσπάθεια  για την φροντίδα των αδέσποτων (καθημερινό τάισμα, εμβολιασμοί, στείρωση, υιοθεσίες, φιλοξενία) και την ευαισθητοποίηση του κόσμου στο πνεύμα της ζωοφιλίας γίνεται από τα ακούραστα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας. Ομως τα  αδέσποτα  ζώα χρειάζονται μια  παντοτινή  οικογένεια που να τα αγαπά και  να τα φροντίζει.

Στη «Μαγεμένη Ελατοχώρα» στο χώρο της ΠΕΛ μπορείτε να επισκεφτείτε το σπιτάκι  του Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμίαςμε τα πανέμορφα αδέσποτα κουταβάκια που  σας περιμένουν για  υιοθεσία. Όμως χρειάζεται υπευθυνότητα και περίσκεψη πριν πάρετε μια τέτοια απόφαση… Tα κατοικίδια ζώα είναι μια μακροχρόνια δέσμευση και δεν πρέπει να  αποκτούνται ως αντικείμενα και να εγκαταλείπονται όταν ο ο ενθουσιασμός φύγει….

DSC01211

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.