Ο δικός μας πλούτος φυτρώνει στη γη και τον συλλέγουν χέρια ενωμένα!

Όχι. Όχι. Όχι. Αρνιέμαι να πιστέψω ότι η λύση είναι πέρα από εμάς. Η λύση είναι μέσα μας. Έρχεται από τα παλιά, ξεπηδά από τις χιλιάδες σελίδες της Ιστορίας μας.

Ανακαλύψεις, φιλοσοφία, γνώση, ιερά. Ασπίδες και δόρατα, αλλά και στρωμένα τραπέζια, τραγούδια και χορός πριν από την μάχη και μετά την νίκη. Ενωμένοι.

Τα «όπλα» μας είναι βασισμένα σε αρχέγονες συνταγές. Εξ’ ου και δυνατά.

Είναι νόστιμα, μοσχοβολούν, και κουβαλούν στο σώμα τους «στρατιές» ωφέλιμων συστατικών για εκείνους που τα εμπιστεύονται.

Σε όσους όρισαν το χρήμα ως κίνητρο για διαρκείς και πάσης φύσεως πολέμους, εμείς αντιπαραθέτουμε τον πραγματικό πλούτο. Τα δώρα της γης. Του σπόρους και τα φυτά που οι ισχυροί άρχισαν από καιρό να αποθηκεύουν για λογαριασμό τους σε απίθανα σημεία του πλανήτη. Σε μυστικές κιβωτούς.

Αυτή είναι η ουσία της ζωής που δεν επηρεάζεται από τα διεθνή χρηματιστήρια, αντίθετα όταν το χρήμα χάνει την αξία του αυτή μας κρατά όρθιους και μας οδηγεί σε επαναπροσδιορισμό αξιών.

Διαφυλάσσοντας την παρακαταθήκη των προγόνων μας, τον πλούτο της παράδοσής μας, δεν είμαστε ευάλωτοι σε τεχνητές κρίσεις.

Όταν οι ρίζες μας τροφοδοτούνται με το νερό των αρχαίων καθαρών πηγών της πατρίδας μας, το δέντρο μας δυναμώνει και ψηλώνει. Σκορπά παντού το οξυγόνο και τα αρώματά του και στη σκιά του ξαποσταίνουν και το ευγνωμονούν αποκαμωμένοι  περιπατητές απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Αυτό το ίδιο «καθαρό νερό» προστίθεται στο σώμα των Άκρατων οίνων του Ηλέσιον και μας δίνει με την κράση… Κεκραμμένους οίνους, δυνατούς και πολύτιμους. Προϊόντα που με την επιτυχημένη αρχαιοελληνική  καινοτομία τους προσθέτουν ένα λιθαράκι στην ανόρθωση της εθνικής μας αυτοπεποίθησης και με την ζωντανή σύστασή τους κτίζουν την καλή υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

A 29784

A 29784

Ας κάνουμε λοιπόν την κράση κι αυτό το καλοκαίρι.

Στην βάση του σοφού ρητού που λέει ότι: «στους μήνες που δεν έχουν “ρ”, το κρασί θέλει νερό» και για όλους τους παραπάνω λόγους.

Για εμάς και για τους επισκέπτες μας…

ΗΛΕΣΙΟΝ

http://helession.gr/node/714

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.