ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ: Καλή χρονιά! Απολογισμός δραστηριοτήτων 2021

Και ενώ μια ακόμη χρονιά στη σκιά του covid – 19 τελειώνει, ας θυμηθούμε τις δραστηριότητές του Ομίλου Φίλων του Δάσους, που περιορίστηκαν σε περιπάτους – πεζοπορικές διαδρομές και μόνο, αποφεύγοντας κάθε δραστηριότητα σε κλειστό χώρο για ευνόητους λόγους.

Μας δόθηκε όμως η ευκαιρία και φέτος να γνωρίσουμε γνωστές – άγνωστες γωνίες, τις ομορφιές του τόπου μας, να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε, το φυσικό μας περιβάλλον, την ομορφιά της Λαμίας και της Φθιώτιδας, να πιέσουμε για την ανάδειξή τους. Γιατί αυτό είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, τα βουνά, τα ποτάμια, η θάλασσά, τα ιαματικά μας.

Συνεργαστήκαμε με τοπικούς φορείς και συλλόγους, με τις τοπικές κοινότητες που βοήθησαν στην σχεδίαση της διαδρομής, περπατήσαμε στην περιοχή της Υπάτης και ανεβήκαμε στο Μεσαιωνικό Κάστρο της, διασχίσαμε τον Ασωπό, πήγαμε στην Αμφιθέα, στον Αφανό και το Κάστρο της Λαμίας, στον λόφο του Προφήτη Ηλία, στον Ξεριά, στη περιοχή της Χαλκομάτας, στο παραποτάμιο δάσος κατά μήκος του Σπερχειού, στον Υδροβιότοπο της Ανθήλης -Μαλιακού, στο Αργυροχώρι και στο Λυχνό στους πρόποδες της Οίτης . Στους περιπάτους μας ακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς κος Σπανός, , ο Δήμαρχος Λαμιέων κος Καραΐσκος, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι και όλοι εσείς.

Η συμμετοχή σας είναι η δύναμη μας, Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ του ΔΑΣΟΥΣ είστε όλοι εσείς που μας αγκαλιάζεται και μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια .

Όταν ο καιρός το επιτρέψει θα ξεκινήσουμε και πάλι, καλώντας όλους σας, παλιούς και νέους φίλους να μας ακολουθούν και όσοι από εσάς το επιθυμείτε να εγγραφείτε και μέλη στον ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ στέλνοντας μήνυμα στο messenger ή e-mail στο omfidas@gmail.com ή απευθυνόμενοι στα μέλη του Δ.Σ

για να έχετε άμεση ενημέρωση και να συμμετέχετε στην οργάνωση των δραστηριοτήτων μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με σεβασμό στο φυσικό μας περιβάλλον

το Δ.Σ 

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ  ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ)

35131 Λαμία Τηλ –  fax 2231044961 κ 6932269378 (Πάρης Φούντας –  Γραμματέας ΟΜΦΙΔΑΣ)

e mail   [mailto:omfidas%40gmail.com]omfidas@gmail.com

Ιστότοπος

 https://www.facebook.com/omfidas

http://omfidas.blogspot.gr/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.