Οι απειλές δεν μας πτοούν! δηλώνουν τα μέλη της Κίνησης Πολιτών για την Προστασία του Περιβάλλοντος Λιβανατών

Απειλές κατά μελών της Κίνησης Πολιτών για την Προστασία του Περιβάλλοντος Λιβανατών. Πρόσφατα στο Δικαστήριο Λαμίας είχαμε τις πρώτες καταδίκες «κάποιων», που αποδεδειγμένα ρύπαιναν τη θάλασσα στην περιοχή των Λιβανατών.

Ορισμένοι άλλοι από τους κατηγορούμενους για ρύπανση, που βρίσκονται στο δρόμο προς την Δικαιοσύνη, αντί να σιωπήσουν ή να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τις απαράδεκτες ενέργειες τους, που βλάπτουν τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, προβαίνουν σε «ψιθυριστές απειλές» με κύριο σκοπό, να κάμψουν το ηθικό και την αγωνιστικότητα μελών της “Κίνησης Πολιτών για την Προστασία του Περιβάλλοντος Λιβανατών”.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι να επιτεθούν με λεκτικές απειλές προπηλακίζοντας μέλη της Κίνησης. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Τους πληροφορούμε ότι κανένα μέλος της Κίνησης δεν είναι μόνος του και κανένας δεν θα μείνει αβοήθητος σ’ αυτόν τον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος. Θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση μας και όλων των πολιτών, που θέλουν καθαρή θάλασσα, που θέλουν ψυχική και σωματική υγεία, αυτή που τους χαρίζει το καθαρό περιβάλλον.

«Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί αμείωτος τόσο σε επίπεδο δικαιοσύνης, όσο και σε επίπεδο κοινωνίας, με ενημέρωση και με προτάσεις για την δημιουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το κοινό μας σπίτι, η κύρια πηγή ζωής για όλους» δηλώνουν μέλη της Κίνησης.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Λοκρών να δώσει άμεσα λύση στα ζητήματα της διαχείρισης των αστικών λυμάτων της περιοχής, που είναι η κύρια αιτία των αντιπαραθέσεων. Γιατί η υπομονή όλων μας εξαντλείται!

…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.