Ντροπή! Οι «πολιτισμένοι» Δανοί σφάζουν δελφίνια λόγω…εθίμου

Κάθε χρόνο , αυτή η σκληρή αιματηρή σφαγή επαναλαμβάνεται στα νησιά Feroe, που ανήκουν στη Δανία ‘’πολιτισμένο κράτος’’ υποτίθεται, με μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πολύ λίγοι στο κόσμο είναι σε γνώση αυτού του τρομακτικού γεγονότος, που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.Πρόκειται για μια ετήσια σφαγή δελφινιών που βάφει τη θάλασσα κόκκινη , ”έθιμο” για κάποιους…Οι πρωταγωνιστές αυτής της βάναυσης σφαγής είναι έφηβοι. ΓΙΑΤΙ ; Με τον τρόπο αυτό   θέλουν να «αποδείξουν» ότι είναι πλέων ενήλικες και ότι είναι και «μάγκες». Αυτή η αιματηρή σφαγή, υλοποιείται από νέα άτομα, των οποίων η βαρβαρότητα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη (?) πως ενηλικιώθηκαν.

Σας παραθέτουμε τις ανατριχιαστικές εικόνες που προσβάλλουν κάθε έναν από μας…Είναι εντελώς απίστευτο,που δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι τώρα, έτσι ώστε να σταματήσει αυτό το έγκλημα.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΡΒΑΡΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ‘’CALERONES’’ – ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

image007 dania2images

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.