Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στο Μαρτίνο (video)

Μια αγέλη λύκων   είδε μπροστά  του κάτοικος της περιοχής του Μαρτίνου το πρωί της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου όταν  και πήγε στα χωράφια του για αγροτικές εργασίες .

Σύμφωνα  με το iHunt.gr    γύρω στις 10:00 το πρωί ο κάτοικος  βρέθηκε λίγο έξω από το χωριό Μαρτίνο, στα κτήματα του για αγροτικές εργασίες. Εκεί λοιπόν εντόπισε μια αγέλη λύκων ( 7 ζώα) που δεν έδειχναν τον παραμικρό φόβο και ανησυχία για την παρουσία του τρακτέρ τόσο κοντά τους και ας ήταν η απόσταση μικρότερη των 10-15 μέτρων, όπως θα δείτε στο βίντεο απομακρύνονται με την ησυχία τους.

Έβγαλε λοιπόν το κινητό του και  βιντεοσκόπησε τα “σπάνια” και “ντροπαλά” αγρίμια που “πάντα προσπαθούν να αποφεύγουν τους ανθρώπους” και “κυκλοφορούν μόνο την νύχτα ” (έτσι φροντίζουν να λένε οι Μ.Κ.Ο για ευνόητους λόγους, άσχετα αν δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά).

 Μάλιστα ο αγρότης λέει ότι από την άλλη πλευρά των βουνών υπάρχει και άλλη αγέλη μεγαλύτερη που αποτελείται από 9-11 λύκους και οι ζημιές που προκαλούν στο ζωικό κεφάλαιο είναι μεγάλες με τους κτηνοτρόφους απελπισμένους από τις συνεχείς επιθέσεις.Προφανώς κάποιοι   προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη “σπανιότητα” του λύκου στην χώρα μας. Ευτυχώς ή δυστυχώς για αυτούς το “σπάνιο”, “απειλούμενο” και κατά τα άλλα “υπό εξαφάνιση” αντικείμενο των μελετών τους συνεχίζει να τους διαψεύδει με τον καλύτερο τρόπο.


 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.