Φωτογραφίες-φρίκης από τη Γάζα: Οι Ισραηλινές δυνάμεις κατοχής συλλαμβάνουν και κακοποιούν Παλαιστίνιους άμαχους

Φωτογραφίες που ξυπνούν μνήμες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί δείχνουν τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής να συλλαμβάνουν δεκάδες Παλαιστίνιους πολίτες που είχαν καταφύγει σε σχολεία της UNRWA , αναγκάζοντάς τους να γδύσουν τα ρούχα τους και να τους υποβάλλουν σε κακοποίηση σε σχολεία της UNRWA στο Beit Lahia στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

 
Κατεχόμενη Παλαιστίνη – Γάζα
7/12/2023
Το Ισραήλ συλλαμβάνει και κακοποιεί δεκάδες Παλαιστίνιους πολίτες σε σχολεία της UNRWA στη βόρεια Γάζα
Γενεύη – Ο ισραηλινός στρατός συνέλαβε και κακοποίησε δεκάδες Παλαιστίνιους πολίτες στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε το Euro-Med Human Rights Monitor, που περικύκλωσε δύο καταφύγια στην πόλη Beit Lahia για μέρες πριν αρχίσει να δέρνει Παλαιστίνιους πολίτες και να τους αναγκάσει να γδυθούν μέσα στο δρόμο μπροστά σε γυναίκες και παιδιά.
Το Euro-Med Monitor έλαβε αναφορές ότι οι ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις ξεκίνησαν τυχαίες και αυθαίρετες εκστρατείες συλλήψεων εναντίον εκτοπισμένων Παλαιστινίων, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, ακαδημαϊκών, δημοσιογράφων και ηλικιωμένων, στα σχολεία Khalifa Bin Zayed και New Aleppo, τα οποία και τα δύο είναι συνδεδεμένα με την Αρωγή των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (UNRWA).
Η αδερφή της δημοσιογράφου Diaa Al-Kahlot είπε στο Euro-Med Monitor ότι μέλη του ισραηλινού στρατού ανάγκασαν τον Al-Kahlot να αφήσει μόνη του το επτάχρονο ανάπηρο παιδί του, Nada. Στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση υπό την απειλή όπλου και, όπως όλοι οι άλλοι κρατούμενοι, του αφαιρέθηκαν τα ρούχα μετά από άγριο ξυλοδαρμό.
Ο Muhammad Al-Kahlot, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Diaa Al-Kahlot, είπε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις πυρπόλησαν σκόπιμα πολλά σπίτια στην περιοχή Beit Lahia και ξεκίνησαν εκστρατείες τυχαίων συλλήψεων εναντίον των υπολοίπων κατοίκων.
Το Euro-Med Monitor έχει τεκμηριώσει περιστατικά με ελεύθερους σκοπευτές και άμεσες δολοφονίες που πραγματοποιήθηκαν από τον ισραηλινό στρατό εναντίον εκτοπισμένων ανθρώπων στην περιοχή των δύο προαναφερθέντων σχολείων. Η οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εδρεύει στη Γενεύη δήλωσε ότι μέλη του ισραηλινού στρατού στόχευαν όλους όσοι προσπαθούσαν να φύγουν, παρόλο που ύψωναν λευκές σημαίες.
Ένας νεαρός άνδρας ονόματι Mohammed Al-Rai είπε στην ομάδα Euro-Med Monitor ότι είδε τουλάχιστον επτά άλλους νεαρούς άνδρες να πυροβολούνται και να σκοτώνονται από τις ισραηλινές δυνάμεις σε ξεχωριστά επεισόδια, επειδή αρνήθηκαν να γδυθούν και να συμμορφωθούν με τις εξευτελιστικές εντολές του στρατού. .
Το Euro-Med Human Rights Monitor ζήτησε την έναρξη επείγουσας έρευνας για τις παραβιάσεις του ισραηλινού στρατού κατά αμάχων και τα Ηνωμένα Έθνη να αναλάβουν τις ευθύνες τους για δράση για την προστασία των εκτοπισμένων Παλαιστινίων και τη διασφάλιση της ασφάλειάς τους.
Πηγή: EuroMed Monitor, We Are Not Numbers
ΣτΜ: Όλα αυτά έρχονται σε συνέχεια προπαγανδιστικών ανακοινώσεων της ισραηλινής κυβέρνησης, για να παρουσιάσει αποτελεσματικότητα στον πόλεμο εναντίον της ένοπλης Παλαιστινιακής Αντίστασης και να τονώσει το ηθικό των Ισραηλινών, ότι ο στρατός τους συνέλαβε δεκάδες μαχητές της Χαμάς που παραδόθηκαν… Οι συλληφθέντες είναι αγόρια πάνω από 15 χρονών και δεκάδες άνδρες.

 ΦΩΤΟ-Πηγή:https://www.facebook.com/Solidarity.For.Humaniity

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.